Συναντήθηκαν μετά την δικαστική τους διαμάχη Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης - Φωτογραφίες από την έξοδό τους

Βρέθηκαν και οι δύο στην ίδια εκδήλωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Στο επίκεντρο του σχολιασμού και των συζητήσεων βρίσκονται το τελευταίο διάστημα η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης εξαιτίας της δικαστικής τους διαμάχης. Το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως διατηρεί πλέον καθαρά τυπικές επαφές, μιας και τους ενώνουν δύο παιδιά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν τα προβλήματα μεταξύ τους αναφορικά με την διατροφή των γιων τους είναι πολλά.

Κανείς από τους δύο δεν έχει προχωρήσει σε κάποια περαιτέρω δήλωση (δείτε εδώ την αμήχανη αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων) και προσπαθούν να κρατήσουν τα προσωπικά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου 5/11, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας για τον ήχο, την εικόνα και την μουσική, όπου τραγουδήσει η Αποστολία Ζώη.

Τόσο η παρουσιάστρια όσο όμως και ο τραγουδιστής προχώρησαν σε σχετικές αναρτήσεις μέσα από τους λογαριασμούς τους στο instagram.

Στο ίδιο μέρος Χρηστίδου & Μαραντίνης

Στο ίδιο μέρος Χρηστίδου & Μαραντίνης 

Στο ίδιο μέρος Χρηστίδου & Μαραντίνης φωτογραφία

Η τελευταία κοινή έξοδός τους

Για χρόνια έδιναν την εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Ακόμα και μετά το διαζύγιό τους το 2019 δεν σταματήσαν οι κοινές εμφανίσεις τους, πάντα στο πλευρό των δύο γιων που έχουν αποκτήσει και έγιναν απόλυτη προτεραιότητά τους. Γι' αυτό και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η συνάντησή τους ως αντίδικοι στα δικαστήρια και η πρωτόδικη καταδίκη του τραγουδιστή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. To YOU ξετυλίγει το κουβάρι της μεταξύ τους σχέσης και τους λόγους που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν από συνοδοιπόροι στη ζωή στις δύο πλευρές ενός ψυχρού πολέμου, καθώς και άλλες περιπτώσεις ζευγαριών που ξεκίνησαν όμορφα αλλά κατέληξαν στο... Εφετείο!

Από νωρίς η ατμόσφαιρα έξω από την Ευελπίδων ήταν ηλεκτρισμένη, με την παρουσιάστρια να μην κάνει καμία δήλωση σχετικά με την υπόθεση στις κάμερες (δείτε εδώ βίντεο) που περίμεναν και τον frontman των Onirama να δείχνει φανερά ενοχλημένος από τη δημοσιότητα που πήραν τα γεγονότα (δείτε εδώ αποκλειστικές του φωτογραφίες). Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε μέσα στην αίθουσα, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν σκληρά λόγια με επίκεντρο την οικονομική τους κατάσταση τα τελευταία χρόνια.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Κι όμως τίποτα δεν προμήνυε πως θα καταλήξουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι έκανε κοινές εμφανίσεις, συνήθως με αφορμή τις γιορτές και τα γενέθλια των γιων τους Φίλιππου-Ραφαήλ και Άγγελου-Μιχαήλ, δείχνοντας εν πάση περιπτώσει πως μπορεί να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην σχέση τους αλλά δεν υπήρξε κάτι παραπάνω να χωρίσουν. “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε”, όμως, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός...

 Μαραντίνης Χρηστίδου

Χρηστίδου