Κατάξανθη και κούκλα - Αυτή είναι η Ματούλα Τανιμανίδη, μητέρα του Σάκη

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Σάκης Τανιμανίδης
Instagram / Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα προσπαθούν να συνδυάζουν τις βόλτες τους με τα παιδιά τους (δείτε εδώ την τελευταία εμφάνισή τους) μαζί με τους φίλους τους, ώστε να μπορούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και να συζητήσουν τα νέα τους. Την Κυριακή 6/11, λοιπόν, βρέθηκαν μαζί με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και τον Ηλία Μπόγδανο (πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο ξανά) για Brunch.

Όμως, δεν ήταν μόνοι τους. Στο πλευρό του παρουσιαστή ήταν και η μητέρα του, η κυρία Ματούλα Τανιμανίδη, με την οποία μοιάζουν πολύ, αν και εκείνη έχει κατάξανθα μαλλιά. Ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφία από την βόλτα τους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία όλοι χαμογελούσαν και έδειχναν να απολαμβάνουν την έξοδό τους.

Αυτή είναι η κατάξανθη και κούκλα μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη

Σάκης Τανιμανίδης μαμά
Instagram / Σάκης Τανιμανίδης

Ποιο είναι το μέλλον του παρουσιαστή στην τηλεόραση

Μπορεί να έγινε γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης τραυματίστηκε -δείτε εδώ τί συνέβη, ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής είναι έτοιμος να αναλάβει ένα ακόμη project μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, το «Dragons’ Den» έρχεται στην Ελλάδα, γνωστό και ως Shark Tank – προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Τώρα παίρνει και ελληνικό χρώμα και έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons.

To Dragons’ Denστηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι Dragons είναι 5 κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

Στο Dragons’ Den δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα! Το πολυβραβευμένο show επιχειρηματικότητας παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.