Όλη η αλήθεια για την συνάντηση Σίσσυς Χρηστίδου - Θοδωρή Μαραντίνη σε εκδήλωση μετά την διαμάχη τους

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Από ερωτευμένο ζευγάρι, έγιναν πρώην και από πρώην πλέον δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα. Πρόσφατα Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκαν στα δικαστήρια τόσο για την διατροφή (δείτε την απόφαση του δικαστηρίου) όσο και για την συνεπιμέλεια των παιδιών τους και από τότε οι σχέσεις τους είναι ηλεκτρισμένες.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν, βγήκε η είδηση πως το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε σε εκδήλωση, λόγω αναρτήσεων που έκαναν στα προφίλ τους στο Instagram - δείτε εδώ. Το Πρωινό όμως, μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Τι συνέβη με Μαραντίνη - Χρηστίδου

«Επειδή είδε το φως της δημοσιότητας μια δίκη. Δεν έγινε μόνο μια δίκη, έγιναν εκείνες τις μέρες περισσότερες από μία. Τη μία δίκη δεν την επέλεξαν οι ίδιοι να βγει στη δημοσιότητα. Τις ίδιες μέρες έγιναν και άλλες δίκες και μαθαίνω πως εκδικάστηκε και η διαδικασία για τη συνεπιμέλεια. Δε θα πω λεπτομέρειες, αφορά τους ίδιους», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το δικό μου ρεπορτάζ που σας λέω ότι είναι το σωστό λέει πως η Σίσσυ Χρηστίδου πέρασε από το σημείο εκείνο πάρα πολύ νωρίς και έφυγε. Όμως ζήτησε από άνθρωπο που ήταν στην εκδήλωση, να της στείλει ένα βίντεο από την ώρα που τραγουδούσε η Αποστολία Ζώη. Ο Μαραντίνης ήταν στην εκδήλωση αλλά ποτέ δε βρέθηκαν την ίδια στιγμή. Δεν ισχύει ότι δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, γιατί δε βρέθηκαν στο ίδιο σημείο ποτέ» τόνισε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η αντίδραση του Θοδωρή Μαραντίνη όταν ρωτήθηκε για την δικαστική διαμάχη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και η Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε το πρωί της Παρασκευής 4/11 ο Θοδωρής Μαραντίνας, τον οποίο η δημοσιογράφος μίλησε επιχείρησε να τον ρωτήσει και για την πρόσφατη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ και την αναφορά της παρουσιάστριας στην εν λόγω υπόθεση).

Όπως ήταν αναμενόμενο, όμως, ο γνωστός τραγουδιστής απέφυγε ευγενικά να απαντήσει και να προχωρήσει σε οποιαδήποτε δήλωση.

«Τελικά τι έγινε, έχετε καταθέσει για συνεπιμέλεια;» ήταν η ερώτηση, όπου όμως δεν απάντησε τίποτα ο Θοδωρής Μαραντίνης.