"Επειδή το έχω ζήσει..." - Το καυστικό σχόλιο της Καινούργιου για τον Μουτσινά μπροστά στην Ματίνα Νικολάου

Γέλια στο πλατό του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα όπου μίλησε για το μέλλον του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ. Όταν όμως είπε στην σκέψη πως το Καλό Μεσημεράκι θα σταματήσει την πιάνει πανικό, η Κατερίνα Καινούργιου πέταξε το καυστικό της σχόλιο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στο Δέστε τους, που προβαλλόταν στον ALPHA με μεγάλη τότε επιτυχία.

Το σχόλιο της Καινούργιου για τον Μουτσινά

«Επειδή το έχω ζήσει “έλεγα ότι αν σταματήσει το “Δέστε τους” πως θα αντέξω χωρίς τον Νίκο” ήταν όλα πολύ καλύτερα μετά τον Νίκο. Βρήκα την υγειά μου, τον εαυτό μου. Είμαι το δημιούργημά του, αυτό το τέρας αυτός το έφτιαξε» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε σε γέλια.

Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και το ΣΚΑΪ

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, διανύει μία πολύ δύσκολη σεζόν, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά (δείτε εδώ πως έκλεισε ο μήνας), γεγονός που αποδεικνύει πως όλη η επιτυχία που έκανε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισε σιγά σιγά να διαλύεται.

Αυτό έχει δώσει την αφορμή σε πολλούς να διαδίδουν φήμες πως το σόου του πρόκειται να κοπεί και μάλιστα πολλοί τον θέλουν να αποχωρεί από το κανάλι σύντομα. Η αλήθεια, όμως, είναι αρκετά διαφορετική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο διάσημος παρουσιαστής θα συνεχίσει να βρίσκεται κανονικά στην ροή του προγράμματος του ΣΚΑΪ μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως άλλωστε προβλέπει και το συμβόλαιό του και μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τα επόμενα βήματά του.

Νίκος Μουτσινάς

Ακόμη και αν φύγει από το συγκεκριμένο κανάλι, οι επιλογές που του απομένουν είναι ελάχιστες, διότι ήδη έχει σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN, με το οποίο βρίσκεται και σε δικαστική διαμάχη, ενώ όταν έφυγε και από τον ΑΝΤ1, οι συγκυρίες δεν ήταν οι καλύτερες. Μέχρι στιγμής, επικρατέστερη επιλογή είναι ο ALPHA, που φέτος αγγίζει πολύ υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.