ΣΚΑΙ: Εκτός εκπομπής Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου;

Όσα είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Εκτός εκπομπής Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου;

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη με αφορμή την εμφάνιση τους στο J2US το περασμένο Σάββατο 5/11. To ζευγάρι στη ζωή και στο show, μίλησε για την πορεία του, ενώ η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το Καλό Μεσημεράκι.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για την εκπομπή του ΣΚΑΙ που φέτος περνάει μια πολύ άσχημη περίοδο όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου;

«Με αγχώνει το ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή, γιατί δεν θέλω να αποχωριστώ τη Βάνια. Εγώ ήρθα στην εκπομπή ως ηθοποιός, ούτε σαν παρουσιάστρια, ούτε σαν πάνελ. Οπότε, εάν ο Νίκος αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή στην εκπομπή του, ενδεχομένως εγώ ως Βάνια να μη μπορώ να είμαι» δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

Και συνέχισε: «Αυτό που συζητάμε εμείς σε αυτή τη φάση είναι ότι παρόλο που με βάση τα νούμερα φέτος δεν είναι μια καλή χρονιά για την εκπομπή, εμείς χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα. Καμία καθημερινή εκπομπή δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη κάθε μέρα».

Η απάντηση για ενδεχόμενο κοψίματος της εκπομπής

«Δεν ξέρω τι σκέφτεται και τι έχει στο νου του για το μέλλον της εκπομπής. Άμα έχει την ανάγκη να είναι η τελευταία του χρονιά και δεν του δίνει τόση χαρά όσο του έδινε, σαφώς και θα κάνει τη σωστή επιλογή».

«Δεν νομίζω να φτάσουμε στο σημείο να κοπεί η εκπομπή λόγω της επικαιρότητας. Πραγματικά, όλα αυτά που συμβαίνουν δημιουργούν μια ταραχή σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τον χαρούμενο, όπως τότε που είχε συμβεί και με τον πόλεμο, και να είσαι σαν να μην τρέχει τίποτα», κατέληξε.