«Θα κάνω μία μεγάλη παύση...» - Τέλος η μουσική για την Μπέσσυ Αργυράκη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Μπέσσυ Αργυράκη, μετά από πολύ καιρό, βρέθηκε στην τηλεόραση συμμετέχοντας στο Just The 2 of Us, προκαλώντας, μάλιστα, αναταραχή στους τηλεθεατές ιδιαίτερα μετά το φιλί στο στόμα με τον συμπαίκτη της. Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα Espresso και μίλησε για την καριέρα της και για πολλά άλλα.

Αναφέρθηκε ακόμη και στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα και στις φήμες περί δικής τους εκπομπής, ενώ αποκάλυψε πως μετά το μουσικό σόου στο οποίο βρίσκεται αυτό το διάστημα, θέλει να κάνει ένα διάλειμμα.

Τέλος η μουσική για την Μπέσσυ Αργυράκη;

Όλοι μιλούν για την τρομερή χημεία σας με τον Τόλη Παπαδημητρίου στο «J2US». Περνάτε καλά στις πρόβες κι αυτό βγαίνει προς τα έξω;

Όχι μόνο με τον Τόλη, με όλους περνάμε καλά στις πρόβες, έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία παρέα. Δεν μπορείς να φανταστείς με πόση αγάπη μιλάμε ο ένας για τον άλλον. Δεν υπάρχουν ανάμεσά μας ίντριγκα και το άσχημο στοιχείο του σκληρού ανταγωνισμού – τουλάχιστον εγώ δεν το νιώθω. Είμαστε δεμένοι πραγματικά και κάθε φορά που φεύγει κάποιος το αισθανόμαστε ως πλήγμα.

Πώς είναι ο Τόλης ως συνεργάτης;

Νιώθω πολύ τυχερή που είμαστε μαζί, διότι είναι καλό παιδί, τελειομανής, ταλαντούχος και «τρελός», όπως είμαι κι εγώ δηλαδή. Γι’ αυτό μας έδωσαν μάλλον να πούμε και το τραγούδι της Φουρέιρα που λέει «είμαι τρελή» (σ.σ: γέλια). Κάθε κομμάτι που μας δίνουν προσπαθούμε μέσα από πολλές πρόβες να το φέρουμε στα μέτρα μας, δίνοντάς του και μια θεατρική διάθεση. Έτσι, όταν το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι θετικό, αυτό αποτελεί συγκίνηση για εμάς.

Είναι στόχος σας ο τελικός;

Παρότι εγώ είμαι η δασκάλα του Τόλη και δεν βρίσκομαι εκεί για να διαγωνιστώ, έχω αναλάβει ένα νέο παιδί που έχει όρεξη να πάει μπροστά και ακόμη μεγαλύτερη όρεξη να φτάσει στον τελικό. Νιώθω λοιπόν ότι αυτό είναι άλλη μια κινητήριος δύναμη για μένα, το να προσπαθήσω να μην απογοητευτεί.

Μπέσσυ Αργυράκη

Φέτος, λίγο έλειψε να σας δούμε με δική σας στήλη σε πρωινή εκπομπή.

Νόμιζα πως θα με ρωτούσες αν θα με βλέπατε στο Survivor (σ.σ: γέλια)!

Αυτό είναι μάλλον λίγο extreme, ακόμη και για εσάς…

Διάβασα ένα γκάλοπ στα social media που έλεγε «Θέλετε να δείτε την Μπέσσυ στο Survivor, στο GNTM ή κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Το μεγαλύτερο ποσοστό απάντησε «στο Survivor» και έριξα πολύ γέλιο. Πάντως, μετά το J2US θα κάνω μία μεγάλη παύση από την τηλεόραση, εκτός κι αν προκύψει πια κάτι τελείως διαφορετικό.

Μια εκπομπή με την κόρη σας, την Εβελίνα Νικόλιζα;

Η Εβελίνα λέει πως δεν είναι έτοιμη ακόμα να κάνουμε τηλεοπτική εκπομπή μαζί (σ.σ: γέλια)! Εγώ θέλω, εννοείται. Όχι όμως σε κεντρικό ρόλο. Κεντρική παρουσιάστρια να ήταν η Εβελίνα κι εγώ να είχα μια στήλη ή έναν ρόλο σχολιαστικό στο πάνελ, όπως ο Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα. Πάντως, άσχετα από εμένα, υπάρχει χρόνος για την Εβελίνα και νομίζω ότι της αξίζουν πολλά, γιατί έχει ταλέντο, αμεσότητα, ευφράδεια λόγου και τοποθετείται πολύ ωραία σε όλα τα θέματα.

Τι απάντησε για τον "διωγμό" του Γιώργου Ασημακόπουλου από το σόου

Η Μπέσσυ Αργυράκη βρέθηκε στην συναυλία εις μνήμην του Ρόμπερτ Ουίλιαμς το βράδυ της Δευτέρας 26/9 και έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Η τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του καλλιτέχνη (δείτε από τι πέθανε), ενώ ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο με τον οποίο, όπως είχε γραφτεί αρχικά, θα συμμετείχαν μαζί στο J2US, ωστόσο η συνεργασία αυτή "ναυάγησε".

«Επειδή είμαστε πάρα πολύ κοντά σε ένα αποτέλεσμα και επειδή δεν θέλω έτσι να προχωρήσω σε συζητήσεις συγκεκριμένες γύρω από το J2US, πιστεύω είναι θέμα ημερών να μιλήσουμε και να σχολιάσουμε γύρω από το J2US πιο πολύ», ανέφερε.

«Είναι φιλαράκι μου αγαπημένο, ποτέ δεν είπα Εγώ και ίσως έχω κουράσει με αυτό το πράγμα, έχω κουράσει πολύ να μιλάμε γι’ το θέμα και νομίζω ότι δεν θέλω να το σχολιάζω άλλο, τον αγαπώ, του στέλνω τα φιλιά μου», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για τον Ασημακόπουλο.