Μελίνα Νικολαΐδη: Η πρώτη ανάρτηση με τον σύντροφό της - Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Δεν κρύβεται πια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Πέρα από την Δέσποινα Βανδή, σε πελάγη ευτυχίας και ανάμεσα σε ροζ συννεφάκια φαίνεται πως βρίσκεται και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, καθώς έγινε γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με γνωστό παίκτη βόλλευ (δείτε εδώ ποιος είναι και όλο το παρασκήνιο για τον έρωτά τους).

Η ίδια, μάλιστα, το Σάββατο 5/11 δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε εκείνο το βράδυ και του έκανε μία μικρή αφιέρωση. Δεν μπορεί να κρυφτεί πια, ωστόσο της αξίζει να το ζήσει!

Η πρώτη ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη με τον σύντροφό της

«Ο λίμπερο της καρδιάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία και ο καλός της την αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μελίνα Νικολαϊδη σύντροφος
Instagram / Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Με τι θα ασχοληθεί η κόρη της Δέσποινας Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη, η μεγάλη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έγινε πλέον 18 χρονών και είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της (δείτε εδώ φωτογραφία από την αποφοίτησή της). Σε λίγο καιρό μάλιστα θα φύγει για να ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό.

Η Δέσποινα Βανδή έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και μάλιστα ανά καιρούς ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα με την κόρη της, η οποία έχει πάρει το ταλέντο της στο τραγούδι. Πριν από λίγο καιρό, η Μελίνα Νικολαΐδη δε δίστασε να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει στο πλευρό της μαμάς της.

«Δεν ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της.