«Επειδή κάποιοι...» - Άγγελος Μπράτης και Καινούργιου έλυσαν τις διαφορές τους στο πλατό του Super Κατερίνα

Όσα είπαν μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Επειδή κάποιοι...» - Άγγελος Μπράτης και Καινούργιου έλυσαν τις διαφορές τους στο πλατό του Super Κατερίνα

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Άγγελος Μπράτης το πρωί της Τρίτης 8/11 όπου με την Σαμπρίνα μίλησαν για την αποχώρηση τους από το J2US του περασμένου Σαββάτου. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος λόγος που βρέθηκαν στην εκπομπή του ALPHA.

Ο Άγγελος Μπράτης έλυσε τις διαφορές του με την Κατερίνα Καινούργιου μετά την παρεξήγηση που έγινε, όταν βρέθηκε στα παρασκήνια του show.

Τι είπαν Καινούργιου - Μπράτης

«Με έχεις μπερδέψει γενικά. Από τη μία βλέπω έναν άνθρωπο που στις δηλώσεις του είναι πιο μαζεμένος και πιο σνομπ, από την άλλη σε γνωρίζω από κοντά και βλέπω έναν άνθρωπο μες στην τρελή χαρά, φανταστικό. Τον είχα πιάσει (τον Άγγελο Μπράτη) όταν είχα πάει στο Just, επειδή ήθελα να έρθει στην εκπομπή, και μου είπε ‘Θέλω να σεβαστείς ότι σε αυτή τη φάση δεν θέλω να έρθω’. Από το PR μου είχαν πει «‘δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή σου'», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν ξέρεις ποτέ τι έχει συμβεί πίσω από κάτι. Επειδή κάποιοι άνθρωποι δε μπορούν να καταλάβουν τα όρια του άλλου με ευγένεια, πρέπει εσύ να τους τα βάλεις λίγο πιο απότομα» απάντησε ο Άγγελος Μπράτης.

Tι είχε συμβεί ανάμεσα τους

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την λαμπερή πρεμιέρα του J2US που σχολίασαν στο πλατό του Super Κατερίνα, "άδειασε" τον Άγγελο Μπράτη καθώς την ενημέρωσαν ότι δεν ήθελε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της.

«Ήθελα σήμερα να είναι και ο Άγγελος εδώ μαζί σου. Και όταν τον είχα γνωρίσει από κοντά μου φάνηκε συμπαθέστατος, γλυκύτατος, ευγενέστατος, ένας κύριος. Μου μεταφέρθηκε από τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού ότι δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή μας. Στα παρασκήνια του Just πολύ ευγενικά και του είπα ότι μου μεταφέρθηκε πως δεν θέλει να έρθει στην εκπομπή μας και τον ρώτησα αν έχει κάποιο πρόβλημα. Είχε λίγο μια επιθετικότητα μου είπε, “θα έρθω πιο μετά, δεν θέλω τώρα, το χω βάλει στο συμβόλαιό μου…”. Για να τα πιάσουμε από την αρχή», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εμείς τη Σαμπρίνα και τον Άγγελο τους καλέσαμε πριν αρχίσει το show. Όταν μας ρώτησαν ποιο ζευγάρι θέλουμε να έρθει πρώτο στην εκπομπή είχαμε πει αυτούς… Όταν έμαθα την άρνηση συγκεκριμένα στη δική μας εκπομπή… Όταν πήγα και τον έπιασα και μου λέει, “μη μου το κάνεις αυτό αισθάνομαι πίεση.,.», ολοκλήρωσε.