Χαρές για την Σίσσυ Χρηστίδου - Η φωτογραφία που απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγα λεπτά

Σημαντική η σημερινή 8/11 μέρα για εκείνη και τον γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / sissychristidou
Instagram / sissychristidou

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή 8/11 μέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς ο δεύτερός της γιος, Μιχαήλ Άγγελος, έχει την ονομαστική του εορτή, με αποτέλεσμα να δέχεται η οικογένεια από το πρωί πολλές ευχές και δώρα.

Φυσικά, η παρουσιάστρια, σαν περήφανη μαμά, θέλησε να ευχηθεί στην αδυναμία της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τον οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά και μοιράζεται πολλές στιγμές με τους γιους της. αλλά και με την μητέρα της, που έφυγε από την ζωή πριν καιρό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού της, την οποία και συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή και συγκινητική λεζάντα.

Οι αναρτήσεις Χρηστίδου - Μαραντίνη για την γιορτή του γιου τους

«Χαρά της ζωής μου, φως της ψυχής μου, μικρέ μου άγγελε, πολύτιμε θησαυρέ μου. Χρόνια πολλά, λουσμένα από φως καθαρό, σαν αυτό που απλόχερα μοιράζεις…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της η παρουσιάστρια.

Οι αναρτήσεις Χρηστίδου - Μαραντίνη για την γιορτή του γιου τους
Instagram / sissychristidou

Φυσικά, όμως, τις ευχές του έστειλε και ο Θοδωρής Μαραντίνης, κάνοντας ένα story στο instagram του.

Οι αναρτήσεις Χρηστίδου & Μαραντίνη για την γιορτή του γιου τους
instagram / thodorismarantinis

Η τελευταία κοινή έξοδος του ζευγαριού με τα παιδιά τους

Για χρόνια έδιναν την εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Ακόμα και μετά το διαζύγιό τους το 2019 δεν σταματήσαν οι κοινές εμφανίσεις τους, πάντα στο πλευρό των δύο γιων που έχουν αποκτήσει και έγιναν απόλυτη προτεραιότητά τους. Γι' αυτό και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η συνάντησή τους ως αντίδικοι στα δικαστήρια και η πρωτόδικη καταδίκη του τραγουδιστή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. To YOU ξετυλίγει το κουβάρι της μεταξύ τους σχέσης και τους λόγους που ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν από συνοδοιπόροι στη ζωή στις δύο πλευρές ενός ψυχρού πολέμου, καθώς και άλλες περιπτώσεις ζευγαριών που ξεκίνησαν όμορφα αλλά κατέληξαν στο... Εφετείο!

Από νωρίς η ατμόσφαιρα έξω από την Ευελπίδων ήταν ηλεκτρισμένη, με την παρουσιάστρια να μην κάνει καμία δήλωση σχετικά με την υπόθεση στις κάμερες (δείτε εδώ βίντεο) που περίμεναν και τον frontman των Onirama να δείχνει φανερά ενοχλημένος από τη δημοσιότητα που πήραν τα γεγονότα (δείτε εδώ αποκλειστικές του φωτογραφίες). Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε μέσα στην αίθουσα, με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν σκληρά λόγια με επίκεντρο την οικονομική τους κατάσταση τα τελευταία χρόνια.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Κι όμως τίποτα δεν προμήνυε πως θα καταλήξουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Μέχρι το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι έκανε κοινές εμφανίσεις, συνήθως με αφορμή τις γιορτές και τα γενέθλια των γιων τους Φίλιππου-Ραφαήλ και Άγγελου-Μιχαήλ, δείχνοντας εν πάση περιπτώσει πως μπορεί να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην σχέση τους αλλά δεν υπήρξε κάτι παραπάνω να χωρίσουν. “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε”, όμως, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός...

 Μαραντίνης Χρηστίδου

Χρηστίδου