«Τον πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα...» - Η αποκάλυψη του Νίκο Μουτσινά για πρώην σύντροφό του

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τον πήρα τηλέφωνο και του ζήτησα...» - Η αποκάλυψη του Νίκο Μουτσινά για πρώην σύντροφό του

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 8/11 ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, από την οποία απουσίαζε ένας συνεργάτης του.

Ο παρουσιαστής συγκεκριμένα εξομολογήθηκε πως έχει πάρει τηλέφωνο πρώην σύντροφό του και του έχει ζητήσει συγγνώμη, επειδή είχε περάσει δύσκολα.

Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για πρώην σύντροφό του

«Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη η Κωνσταντίνα, τι εννοώ… Ότι απλά έγινε πάνω στην κουβέντα… Φαντάζομαι, εύχομαι, ελπίζω ότι στους ανθρώπους αυτούς είπε πως ότι κι αν είπαμε νερό κι αλάτι. Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε.

Εγώ έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα. Πήρα και του ζήτησα συγγνώμη. Αυτό είναι πιο δύσκολο από μια δουλειά. Συγγνώμη ζητάμε όταν συνειδητοποιούμε τι έχουμε κάνει. Δεν είναι όμως εύκολο, να ξέρετε. Πάντα, όταν κάνουμε κάτι, εκείνη τη στιγμή έχουμε δικαιολογήσει τον εαυτό μας. Μετά γίνεται κάτι αυτόματα και λες όχι, θα πάρω και θα πω συγγνώμη», είπε ο παρουσιαστής.

Η σπάνια αναφορά του στις υιοθεσίες

Στο πλατό της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» καλεσμένη βρέθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα όπου μπορεί να μίλησε για όλους και για όλα αλλά λίγο αργότερα παρακολουθήσαμε πως οι ρόλοι αντιδτράφηκαν καθώς αντί να κάνει ερωτήσει ο Νίκος Μουτσινάς, τις δεχόταν ο ίδιος από την καλεσμένη του.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» πήρε τα ηνία και δεν δίστασε να τον ρωτήσει για το αν είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή.

«Έχω τρία ζωάκια. Αυτή είναι η οικογένεια. Η προσωπική μου ζωή γενικά πιστεύω ότι δεν αφορά κανέναν. Δεν είναι κρυφή αλλά δεν είναι και για όλους». Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα αναρωτήθηκε αν του γεννήθηκε ποτέ η επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί και τότε ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει χαρακτηριστικά:

«Μου γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω παιδί αλλά κοίταξε να δεις, όποτε κάνω προσπάθεια και δε μου δίνουν παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες. Θα κάνω και άλλη μια, αν με δεις με παπαγάλο, δε θα προχωρήσει».

Να τονίσουμε πως είχε ξεσπάσει πριν από καιρό αναφερόμενος στην διαδικασία της υιοθεσίας -δείτε εδώ όλα είχε αναφέρει.