ΣΚΑΙ: Με απουσίες σήμερα το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Ποιος συνεργάτης του δεν βρίσκεται στην εκπομπή;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΣΚΑΙ: Με απουσίες σήμερα το Καλό Μεσημεράκι - Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά

Μια πολύ διαφορετική έναρξη είχε σήμερα 8/11 η εκπομπή Καλό μεσημεράκι, καθώς όπως είδαμε ξεκίνησε με τη Βάνια να βρίσκεται στη θέση του Πέτρου Πυλαρινού και να ανοίγει η ίδια με δύο τραγούδια το πρόγραμμα.

Αμέσως μετά η συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά μοιράστηκε την καθιερωμένη ιστορία που λέει καθημερινά στην έναρξη της εκπομπής, ενώ ενώ αμέσως μετά εισέβαλε στο πλατό ο σύντροφός της, Βασίλης Πορφυράκης, τον οποίο βλέπουμε πλέον συχνά πυκνά στην εκπομπή.

Εκτός Καλό Μεσημεράκι σήμερα ο....

Ο τραγουδιστής πήρε τη θέση του Πέτρου Πυλαρινού, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς είναι άρρωστος, χωρίς όμως να προχωρά σε παραπάνω λεπτομέρειες.

Φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι η Ματίνα Νικολάου;

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη με αφορμή την εμφάνιση τους στο J2US το περασμένο Σάββατο 5/11. To ζευγάρι στη ζωή και στο show, μίλησε για την πορεία του, ενώ η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το Καλό Μεσημεράκι.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για την εκπομπή του ΣΚΑΙ που φέτος περνάει μια πολύ άσχημη περίοδο όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

«Με αγχώνει το ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή, γιατί δεν θέλω να αποχωριστώ τη Βάνια. Εγώ ήρθα στην εκπομπή ως ηθοποιός, ούτε σαν παρουσιάστρια, ούτε σαν πάνελ. Οπότε, εάν ο Νίκος αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή στην εκπομπή του, ενδεχομένως εγώ ως Βάνια να μη μπορώ να είμαι» δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

Και συνέχισε: «Αυτό που συζητάμε εμείς σε αυτή τη φάση είναι ότι παρόλο που με βάση τα νούμερα φέτος δεν είναι μια καλή χρονιά για την εκπομπή, εμείς χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα. Καμία καθημερινή εκπομπή δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη κάθε μέρα».