Έμεινε "κάγκελο" η Ελένη Μενεγάκη - Η Τένια Μακρή έφερε στο πλατό την μπομπονιέρα βάπτισης του Άγγελου Λάτσιου

Η έκπληξη στην παρουσιάστρια που την άφησε άφωνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έμεινε

Μια πολύ συγκινητική στιγμή έζησε το μεσημέρι της Τρίτης 8/11 η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της, όπου καλεσμένη ήταν η Τένια Μακρή, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της.

Η έκπληξη της Τένιας Μακρή στην Ελένη Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, η ίδια, πριν ξεκινήσει η κουβέντα με την Ελένη, έβγαλε ένα κουτάκι από την τσέπη της και της είπε πως είναι μια έκπληξη. Τότε, η παρουσιάστρια άνοιξε το κουτάκι και έμεινε "κάγκελο" μόλις είδε τι κρυβόταν, καθώς είχε την μπομπονιέρα από τη βάπτιση του γιου της, Άγγελου, ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή (δείτε εδώ τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη).

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τη γέννηση του γιου της

Με αφορμή τη συνάντησή της με την Καίτη Γαρμπή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι της ζήτησε συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον Διονύση Σχοινά, αφού τελικά συνειδητοποίησε πως κάνει λάθος.

Στην συνέχεια λοιπόν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι έλεγαν όλοι όταν γέννησε το γιο της Άγγελο Λάτσιο, που την ενοχλούσε (δείτε πως ήταν μικρός ο Άγγελος).

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε «πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;» και της απαντούσα «βλέπεις με τα ίδια μάτια;». Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα «είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη»; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι «βλέπω τα χείλη της Ελένης», «βλέπω το σουλούπι του Γιάννη». Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».