Χαρές στο σπίτι της Άντζελας Γκερέκου και της κόρης της, Μαρίας Βοσκοπούλου

Η φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Σημαντική είναι η σημερινή 8/11 μέρα για την Άντζελα Γκερέκου καθώς έχει την ονομαστική της εορτή και όπως ήταν φυσικό από το πρωί έχει δεχτεί πολλές ευχές και δώρα.

Πολλοί φίλοι και συνεργάτες της θέλησαν να της ευχηθούν μέσα από τα social media και το ίδιο έκανε και η αγαπημένη της κόρη, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία πριν καιρό είχε προχωρήσει και σε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, Τόλη.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία τους από το μακρύ παρελθόν προκειμένου να ευχηθεί στην μητέρα της, η οποία έπειτα την αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ.

Οι ευχές της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου

Οι ευχές της Μαρίας Βοσκοπούλου στην Άντζελα Γκερέκου
Instagram / mariavoskopoulou

Η απάντηση της Άντζελας Γκερέκου στα δημοσιεύματα περί υιοθεσίας μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Οι κάμερες των εκπομπών "τσάκωσαν" την Άντζελα Γκερέκου στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Τέχνης και της απέσπασαν δηλώσεις οι δημοσιογράφοι. Η ηθοποιός της σειράς Γη της Ελιάς που έχει αποθεωθεί από το twitter, απάντησε μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα που την θέλουν να υιοθετεί παιδί, λίγους μήνες μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτές τις γελοιότητες, συγγνώμη που το λέω γελοιότητα, αλλά όταν δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια, αυτό εννοώ. Είναι ένα ευλογημένο θέμα το θέμα της υιοθεσίας, αλλά όσον αφορά τα ψέματα και την παραπληροφόρηση, ας κάνουν καλύτερη δουλειά τα κίτρινα περιοδικά και sites», είπε αρχικά.

«Το βιώνω και το διαχειρίζομαι ψύχραιμα. Συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν το ψωμάκι τους, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ, προσπαθώντας μέσα από εντελώς μεγάλα ψέματα, χωρίς καμία σχέση με την αλήθεια, να δημιουργούν ιστορίες».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Θέλουν βραβείο κίτρινης σεναριογραφίας. Ας σκεφτούν ότι δεν κάνει καλό και στη δική τους ψυχή να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία».