«Πήρα τηλέφωνο κάποιον που την προσέβαλε και του είπα...» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Παντάζη για την Κόνι Μεταξά

Το σκηνικό που περιέγραψε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πήρα τηλέφωνο κάποιον που την προσέβαλε και του είπα...» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Παντάζη για την Κόνι Μεταξά

Στην κάμερα της εκπομπής Ελένη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κόρη του Κόνι Μεταξά και τι την συμβούλευσε όταν γύρισε από το εξωτερικό (δείτε εδώ ποιες είναι οι σχέσεις του με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση).

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή για την κόρη του, Κόνι

«Όταν η Κόνι γύρισε στην Ελλάδα νόμιζε ότι ο κόσμος είναι παράδεισος. Ήρθε εδώ και της είπα θα σε πικράνουν, ναι θα κλάψεις, θα στεναχωρηθείς, θα σε ζορίσουν, θα μειώσουν δεν το κατάλαβε στην αρχή…Όταν άρχισε να έρχεται κλαίγοντας σπίτι και πήγαινε σε οντισιόν, γιατί δεν ήθελε λόγω του μπαμπά να την πάρουν στη δουλειά...» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ένα παλαιότερο σκηνικό που άνθρωπος μίλησε άσχημα στην Κόνι σε οντισιόν και την έκανε να κλάψει αφού της τόνισε ότι εδώ είναι Ελλάδα και όχι Αμερική.

«Δεν τον έβρισα, του είπα “άνθρωπε του Θεού και της Παναγίας ήρθε στην οντισιόν και την πρόσβαλες; έχει τελειώσει μία σχολή…. στο έκαναν και εσένα και το έκανες και εσύ; γιατί το έκανες αυτό;. Όταν αυτός ο άνθρωπος με βρήκε μετά από χρόνια μου ζήτησε χίλια συγνώμη εγώ το έχω ξεχάσει κιόλας».

Η συγκινητική ανάρτηση για την κόρη του μετά τον γάμο της

Σίγουρα ο πιο λαμπερός αλλά και ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς είναι αυτός του Μάριου Καπότση και της Κόνι Μεταξά, οι οποίοι μετά από περίπου 3 χρόνια σχέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκαν το Σάββατο 9/7 στα Χανιά, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους!

Ο μπαμπάς και η μαμά, Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά (δείτε εδώ τις ευχές της για το γεγονός) , καμάρωσαν την Κόνι τους νυφούλα και γιόρτασαν μαζί με τους νεόνυμφους μέχρι το πρωί!

Ο τραγουδιστής ανέβασε στα social media ένα βίντεο από το ξέφρενο γλέντι του γάμου όπου τραγουδούσε εκείνος και έγραψε: «Να ζήσετε παιδιά μου».