Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης για δημοσίευμα που έγραψε πως ήταν "με γκόμενα σε ξενοδοχείο"

«Και να έχεις γκόμενα δηλαδή είναι ντροπή;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Ζουγανέλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα που είχε γράψει εφημερίδα που πλέον έχει κλείσει, κι έλεγε πως "βρισκόταν με γκόμενα σε ξενοδοχείο". Αφορμή για να αναφερθεί στο γεγονός αυτός στάθηκε η ερώτηση του δημοσιογράφου (δείτε βέβαια εδώ την σύζυγό του).

Το ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη

Σας εξέπληξε το γεγονός ότι η κόρη σας ως καλλιτεχνική φύση επέλεξε ως σύντροφο ζωής έναν άνθρωπο που ασκεί ένα άκρως τεχνοκρατικό επάγγελμα;

Ναι αν και δεν μπορώ να πιστέψω πως δύο άνθρωποι δεν μπορούν να βρεθούνε γιατί είναι διαφορετικών αντιλήψεων. Οι αντιλήψεις των ανθρώπων δεν έχουν να κάνουν με το τι ακριβώς επαγγέλλονται, έχουν σχέση με την ανθρώπινη ισορροπία.

Γιάννης Ζουγανέλης
NDPPHOTO

Σας ενοχλεί αυτή η μανία της κλειδαρότρυπας που έχει ο Έλληνας;

Είναι ενοχλητικό αλλά δεν ξέρω αν το έχει ο Έλληνας ή μόνο οι άνθρωποι που κάνουν εκπομπές lifestyle. Μπορεί και να τα παρακολουθεί ο κόσμος αλλά δεν το γνωρίζω. Εμένα με αγκάλιασε κάποια στιγμή η βαφτιστήρα μου, η Νικολέτα Τρίκη που είχε παντρευτεί τον Στέλιο Ρόκκο και χώρισε. Μία εφημερίδα που δεν βγαίνει τώρα έβαλε εξώφυλλο με τίτλο «ο Ζουγανέλης με την γκόμενα του στο ξενοδοχείο.» Θέλω να σου πω αυτό και ένας να το πιστέψει, και να έχεις γκόμενα δηλαδή είναι ντροπή; Γιατί να το επικοινωνήσει κάποιος. Την ελευθερία των ανθρώπων πρέπει να την επικροτείς.

«Δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ! Με...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/10 ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, ενώ αποκάλυψε πως πολλοί έχουν αξιωθεί πάνω σε δικά του πράγματα.

«Νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν γίνεται αντιληπτή. Εγώ λοιπόν απότομα δεν μετείχα σε διάφορες δοκιμασίες και με χάλαγε το γεγονός ότι είδα πολλούς συναδέλφους μου – θα το πω , δεν βαριέσαι, μην με παρεξηγείτε γιατί δεν θα πω ονόματα – που αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν καθαρά δικά μου.

Με αντέγραψαν πολλοί πάρα πολύ. Ακόμα και άνθρωποι που δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ. Ας πούμε το «Αχ Μαρία» ήταν για μένα μια κομβική δεκάχρονη περίοδος που πέρασε όλο το ηλεκτρισμένο τραγούδι και εκεί πρωτοεμφανίστηκε μια Δευτέρα ο Τζίμης Πανούσης. Εκεί λοιπόν συνυπήρχαν στη σκηνή τραγούδια και μικρά θεατρικά δρώμενα, που ήταν γραμμένα για την μουσική σκηνή»

Πιστεύω στην παρθενογένεση και αν κάτι αντιγράψω θα το πω. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Δεν έχω αντιγράψει ούτε διαγώνισμα στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε πρόσφατα και για την κόρη του, Ελεωνόρα.