«Μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου με την Ελεονώρα όταν βλέπω...» - Η σπάνια αναφορά του Γιάννη Ζουγανέλη

«Ποτέ δεν της κούνησα το δάχτυλο, ποτέ δεν της έκανα παρατήρηση για τις επιλογές της»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου με την Ελεονώρα όταν βλέπω...» - Η σπάνια αναφορά του Γιάννη Ζουγανέλη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με αφορμή την "εισβολή" του στην εκπομπή, «Fishy» δεν ψάρεψε μόνο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη αφού μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για την κόρη του, Ελεονώρα και η απώλεια του Σάκη Μπουλά από τη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη

«Είναι ό,τι με κάνει να καμαρώνω περισσότερο στη ζωή. Επειδή αντιλήφθηκα σε μικρή ηλικία όταν ήταν, ότι έχει μια τάση να αντιλαμβάνεται τη μουσική και να την εκφράζει, κατάλαβα ότι το έχει. Ποτέ δεν της κούνησα το δάχτυλο, ποτέ δεν της έκανα παρατήρηση για τις επιλογές της.

Τις αποδεχόμουν, είτε μου άρεσαν είτε όχι. Όταν καταλάβουμε ότι τα παιδιά μας δεν είναι ιδιοκτησία μας, είναι εύκολο αυτό.Τη θαυμάζω και σαν ηθοποιό. Όταν είδα τις εξετάσεις της δραματικής σχολής, δεν πίστευα στα μάτια μου, έμεινα έκθαμβος. Την αγαπώ, τη θαυμάζω, την αποδέχομαι και μερικές φορές με πιάνει το στομάχι μου, όταν βλέπω την αγωνία της. Δεν έχει ηρεμία».

Συγκινεί ο Ζουγανέλης με την σπάνια εξομολόγησή του - «Δεν υπάρχει μέρα που να μην θυμηθώ τον Μπουλά και τον Μαχαιρίτσα»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για τις απώλειες που τον "τσάκισαν" ψυχολογικά όπως ήταν εκείνη του Σάκη Μπουλά και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Μάλιστα, αναφέρθηκε επίσης και για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στην ζωή του.

Πιστεύετε στα θαύματα; Έχετε βιώσει κάποιο;

Βέβαια πιστεύω στα θαύματα. Η ζωή μας είναι ένα θαύμα. Έχω δει ανθρώπους να είναι στο χείλος του γκρεμού και να πιστεύουν και να γίνονται καλά.

Υπάρχει κάποια απώλεια που όσα χρόνια κι αν περάσουν σας πονάει πάντα;

Με πονάνε οι απώλειες των ανθρώπων. Τι να πω για τους γονείς μου; Δεν τους ξεχνάω. Τους σκέφτομαι πολύ. Ο Σάκης Μπουλάς και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν υπάρχει μέρα που να μην τους θυμηθώ. Ο Νίκος Παπάζογλου, ο Μανώλης Ρασούλης, μεγαλώσαμε μαζί. Έφυγαν όλοι από τη ζωή νωρίς. Είναι πολύ δύσκολο.

Τι σας λείπει;

Μου λείπει η ηρεμία. Έχω μια τάση να πανικοβάλλομαι. Ενοχοποιούμαι χωρίς λόγο. Τώρα τελευταία μου λείπει πολύ και η κόρη μου. Θα ήθελα να την βλέπω περισσότερο αλλά με την δουλειά και τον γάμο της, ο οποίος πάει πάρα πολύ καλά κι ας γράφονται αηδίες.