«Σε όλους ανθρώπους που...» - Η πρώτη ανάρτηση της Γιέβα Μπονταρένκο μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Γιέβα Μονταρένκο
Instagram / Γιέβα Μονταρένκο

Την Τρίτη 8/11 αποχώρησε άλλη μία κοπέλα από το σπίτι του GNTM 5 (δείτε εδώ ποια), όμως στο επίκεντρο βρίσκεται ακόμη η Γιέβα Μπονταρένκο, η Μπριζίτ Μπαρντό του φετινού διαγωνισμού, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την δική της αποχώρηση.

Η ίδια δημοσίευσε την φωτογραφία που της έδωσε το εισιτήριο για να μπει στο παιχνίδι και να διαγωνιστεί και ευχαρίστησε όλη την ομάδα που την βοήθησε και την συμβούλευε καθ' όλη τη διάρκεια.

Η πρώτη ανάρτηση της Γιέβα μετά την αποχώρηση από το GNTM 5

«Πως ξεκίνησε η εμπειρία μου στο GNTM

Θέλω να πω ευχαριστώ για κάθε «ναι» που μου δώσατε !
@vickykaya_ @yiorgoskaravas_official @anastasiossofroniou
@sophiahadjipanteli

Και για πόρτες που μου ανοίξατε !

Ευχαριστώ σε my favourite coaches @maryvitinaros και @christosbir
(for your advices and support on και off camera)

Και ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους ανθρώπους που ήταν πίσω από την κάμερα. Είστε καταπληκτικές και Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα!!!

@gntmgr The End
Or just a beginning», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

GNTM 5 Γιέβα Μονταρένκο
Instagram / Γιέβα Μονταρένκο

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά το παιχνίδι

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at Star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11 η Γιέβα Μπονταρένκο, με αφορμή την προχθεσινή 7/11 αποχώρησή της από το GNTM 5, η οποία μάλιστα κατέρρευσε όταν άκουσε το όνομά της (δείτε εδώ το βίντεο).

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν μίλησε για το παιχνίδι και τις εμπειρίες που απέκτησε αλλά και για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Δεν σκεφτόμουν ότι θα φύγω γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Η θα κερδίσω ή θα πεθάνω. Ήταν η απόφαση των κριτών και πρέπει να τη δεχτώ. Όντως υπήρξαν φορές που ήμουν η καλύτερη και πήρα την καλύτερη φωτογραφία, αλλά υπήρξαν φόρες που ήμουν και στον πάτο..

Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει είναι η στεναχώρια μου. Τα σκεφτόμουν όλα πάρα πολύ και δεν έπρεπε. Με βάραινε η ιδέα ότι πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα δικά μου πρόσωπα. Η Σόφια είναι πολύ inspiring άνθρωπος την κοιτάς και καταλαβαίνεις αμέσως πόσο δεν την νοιάζει η γνώμη των άλλων. Η Σοφία ήταν η πρώτη που μου είπε ναι οπότε με ανέβασε πάρα πολύ και γενικά πιστεύω ότι μου άνοιξε τον δρόμο».