Στιγμές ευτυχίας για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και την Χρύσα Μιχαλοπούλου 2 μήνες μετά την γέννηση του παιδιού τους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος / Χρύσα Μιχαλοπούλου
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος / Χρύσα Μιχαλοπούλου

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, καθώς τον Σεπτέμβρη έγιναν για πρώτη φορά γονείς και φαίνεται πως έκτοτε όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Οι δυο τους δεν πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις δημόσια (δείτε εδώ που τους τσάκωσε ο φακός του youweekly πρόσφατα), ενώ δεν δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στα social media.

Παρόλα αυτά, την Τετάρτη 9/11 έγινε γνωστό πως στο σπίτι τους γιορτάζουν, καθώς ο διάσημος σεφ έχει γενέθλια και, μάλιστα, κλείνει τα 40. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του ίδιου στο Instagram, όπου ακολούθησε "βροχή" από σχόλια και ευχές.

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τα γενέθλιά του

«Ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές. Ο Σαραντάρης είναι ο νέος της εποχής», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος ηλικία
Instagram / Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Το δώρο που δέχθηκε ο νεογέννητος γιος του διάσημου σεφ από την γιαγιά του

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν δύο μήνες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας. Η όμορφη ηθοποιός έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά τους και όπως είναι αναμενόμενο τους έχει αλλάξει ήδη την ζωή.

Μπορεί ο σεφ να επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης 29/9 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram το δώρο που δέχθηκε ο γιος του από την γιαγιά του, ενώ και πριν μερικές μέρες είχε μοιραστεί ένα ακόμα στιγμιότυπο από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, ήταν φορμάκια και ρουχαλάκια με το λογότυπο της αγαπημένης ομάδας του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τον Πανιώνιο.

undefined