Ηθοποιός της σειράς "Εκτός Υπηρεσίας" εξομολογείται και συγκινεί: «Σχέση πατέρα γιου δεν συνάψαμε ποτέ...»

«Ο μπαμπάς «έφυγε» πριν από επτά χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηθοποιός της σειράς

Εκτός από έναν πρώην συνάδελφο της Μαρίας Μπακοδήμου που αποχώρησε από την εκπομπή Γειά σου, καλεσμένος στο The 2night show, βρέθηκε και πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1, Εκτός Υπηρεσίας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε με τον πατέρα του, που μπορεί να μην ήταν άσχημη, αλλά σχέση πατέρα γιου δεν κατάφεραν να έχουν ποτέ.

Αυτός ο ηθοποιός της σειράς Εκτός Υπηρεσίας μίλησε για τον πατέρα του

«Παντρεύτηκε στα 35 και με έκανε στα 55 του. Δεν ήταν μεγάλος, αλλά ήταν συνταξιούχος. Αυτό τον πλήγωσε πολύ γιατί ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος. Γενικότερα ήταν λίγο απόμακρος σαν μπαμπάς, οπότε η σχέση μας ήταν πολύ τυπικές. Ήταν πολύ καλός κι ευγενικός άνθρωπος, τον αγαπούσαν όλοι κι εμείς, αλλά σχέση πατέρα γιου δεν συνάψαμε ποτέ. Δεν ήταν άσχημες οι σχέσεις» εξομολογήθηκε.

«Ο μπαμπάς «έφυγε» πριν από επτά χρόνια. Από τα 18 μου και μετά δεν βρεθήκαμε πολύ στην Κρήτη γιατί ήμουν φοιτητής. Μόνο σε γιορτές. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, αλλά δεν είχαμε τη σχέση πατέρα γιου. Μπορεί ένας άνθρωπος να είναι πολύ καλός και να μην μπορέσει ποτέ να επικοινωνήσει με το παιδί του. Συμβαίνει αυτό. Επίσης ένας πατέρας μπορεί να είναι πολύ στοργικός και να είναι πολύ βίαιος… Ο μπαμπάς μου είχε το χιούμορ. Έκανε μια πλάκα, ένα αστείο κι έφευγε» συμπλήρωσε ο Αλέξης Βιδαλάκης.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 17 την Δευτέρα 14/11

Έφτασε η ώρα για τη γιορτή της ειρήνης, λίγο όμως πριν ανάψουν τα θεατρικά φώτα για να ξεκινήσει η παράσταση, τη σεμνή εκδήλωση θα καταστρέψει ο Ιάκωβος, ο οποίος εισβάλει στο χώρο και φωνάζει ότι η Σοφία και ο Στρατής είναι παράνομο ζευγάρι και τους κατηγορεί ανοιχτά, ότι αυτοί έκλεψαν τα λείψανα του Ντάντουλα! Η κατάσταση παρεκτρέπεται και η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη!

Ο Κούλης μαθαίνει ότι η Μπεάτα του τα φοράει με τον Νιόνιο, η Ανκίτσα πληροφορείται ότι ο Στρατής τσιλιμπουρδίζει με την Σοφία και τέλος ο Μένιος μαθαίνει ότι η μητέρα του έχει εντονότατη ερωτική ζωή! Θα καταφέρει ο Σωκράτης να επιβάλει την τάξη; Μέσα στον πανικό, ο Αλέκος αρπάζει την Φώτω, την φορτώνει στους ώμους και προσπαθεί να την πείσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της. Θα δώσει η Φώτω μια ευκαιρία στον ερωτοχτυπημένο Αλέκο;