Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

H πρώτη αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη μετά τον τσακωμό της στο twitter με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Όσα γράφει είναι ψέματα»

H πρώτη αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη μετά τον τσακωμό της στο twitter με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
News 10.11.2022 10:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια τηλεοπτική κόντρα "βόμβα" έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη με αφορμή τις δηλώσεις της δημοσιογράφου για την συμπεριφορά της παρουσιάστριας όταν βρισκόταν στο δυναμικό του ALPHA.

Την ώρα που βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της η Κωνσταντίνα, έχει δεχθεί μεγάλο πόλεμο από αρκετούς ανθρώπους της τηλεόρασης σχετικά με τα όσα έγιναν όταν παρουσίαζε το "Σπίτι μου Σπιτάκι μου".

Στο twitter λοιπόν το βράδυ της Τετάρτη επικράτησε χαμός, αφού για πρώτη φορά η παρουσιάστρια απάντησε στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την "άδειασε" κανονικά, αφού έκανε διάφορές αποκαλύψεις - δείτε εδώ την αδιανόητη συνομιλία τους με "καρφιά".

Η απάντηση της Πετρογιάννη στην Σπυροπούλου

Η Φωτεινή Πετρογιάννη λοιπόν, θέλησε να απαντήσει στα όσα έγιναν μέσω του Κώστα Τσουρού και της εκπομπής Mega Καλημέρα.

«Μίλησα με τη Φωτεινή Πετρογιάννη, είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τη ρώτησα γιατί πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις 2:48 τη νύχτα. Αρχικά μου είπε η Φωτεινή ότι την πήρε τη νύχτα γιατί εκείνη την ώρα έγραψε τα tweets η Κωνσταντίνα και γι’ αυτό την πήρε τηλέφωνο εκείνη την ώρα. Και θα σας μεταφέρω ακριβώς τα λόγια της Φωτεινής, ποια είναι η αντίδρασή της για όλο αυτό που συμβαίνει», είπε αρχικά ο δημοσιογράγος.

Και συνέχισε: «Μου είπε ότι “εκείνη την ώρα που τα έγραφε την πήρα. Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα δημόσια, όπως έκανε και αυτή. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μία φιλία, η οποία ποτέ δεν λειτούργησε σε βάρος κάποιου”. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη σε όλο αυτό που γίνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter. Αυτά ήταν τα λόγια που μου μετέφερε η ίδια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποια είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη: Από που ξεκίνησε στον ALPHA, η ηλικία και η καταγωγή της

Σπάνιο φωτογραφικό υλικό: Γιατί έσπασε η φιλία της Ελένης Μενεγάκη και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά από 5 χρόνια

Share