Μαριάννα Τουμασάτου για Γιώργο Κιμούλη: "Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"

Η ηθοποιός πιστεύει πως η Ζέτα Δούκα δεν ψεύδεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαριάννα Τουμασάτου για Γιώργο Κιμούλη:

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό" την Πέμπτη (09/11) και μεταξύ άλλων η κουβέντα έφτασε στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και της Ζέτα Δούκα (Δείτε εδώ τι δήλωσε στην σημερινή δίκη). Μάλιστα η ηθοποιός πήρε μια πολύ ξεκάθαρη και συγκεκριμένη θέση απέναντι στο θέμα.

Οι δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου

«Δεν μπορώ να έχω άποψη για το που και τι μπορεί να έχει δουλέψει κάποιος ηθοποιός. Εγώ έχω ταχθεί εδώ και πολλά χρόνια υπέρ των ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε κακοποίηση και παραμένω σε αυτή τη θέση. Τα υπόλοιπα δεν είναι δική μου δουλειά.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, αυτό ξέρω εγώ. Όταν υπάρχουν πολλά άτομα τα οποία λένε κάτι, δεν θεωρώ ότι έχουν αποφασίσει απλά και μόνο να κατηγορήσουν το όνομα και την εικόνα ενός ηθοποιού, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Από εκεί κι έπειτα, τα υπόλοιπα θα κριθούν στην ώρα τους», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Δεν θεωρώ ότι η Ζέτα έχει πει ψέματα, αν με ρωτάτε, αλλά δεν ήμουν παρούσα για να μπορώ να το δηλώσω. Έχω μιλήσει με τη Ζέτα κατ’ επανάληψη. Είναι ένα πλάσμα που κοινωνικά είναι πολύ ηχηρό, είναι πολύ δυναμικό πλάσμα και συζητάω μαζί της για πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το πράγμα το έχουμε συζητήσει…», σημείωσε η Μαριάννα Τουμασάτου για την Ζέτα Δούκα.

Η νέα αρχή του Γιώργου Κιμούλη

Δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν μετά από τις καταγγελίες των Ζέτα Δούκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη αλλά και άλλων ηθοποιών εναντίον του Γιώργου Κιμούλη (δείτε εδώ όλα όσα αναφέρει ο δικηγόρος του) για λεκτική και ψυχολογική βία σε παρελθοντικές συνεργασίες τους και σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ετοιμάζεται τώρα να επιστρέψει και πάλι στο θεατρικό σανίδι.

Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας του «Γλάρος», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Τσέχοφ, τα οποία έγιναν στη λίμνη Δόξα, στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας. Μάλιστα, συνεχίζεται η επεξεργασία του φιλμ, το οποίο έχει μπει πλέον στη φάση του μοντάζ στη Βαρσοβία της Πολωνίας, στην Post production Company - Coloroffbn.