«Στενοχωρήθηκα που...» - Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη για την Φαίη Σκορδά

Ποιες δηλώσεις της σχολίασε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Στενοχωρήθηκα που...» - Το παράπονο της Ελεονώρας Μελέτη για την Φαίη Σκορδά

Τις χθεσινές 9/11 δηλώσεις της Φαίης Σκορδά όσον αφορά το κομμάτι του έρωτα σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τους συνεργάτες της, μέσα από την πρωινή εκπομπή της.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για την Φαίη Σκορδά

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη φίλη μου τη Φαίη Σκορδά με γυναικεία εμψύχωση και boosting. Στενοχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα και στο συναισθηματικό.

Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος συναισθηματικά που έχει κάνει έναν γάμο ο οποίος θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Ή που έχει ένα διαζύγιο στην πλάτη του. Απλά δεν έγινε. Για μένα επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης είναι αυτός που έχει ζήσει δυνατά συναισθήματα. Είναι αυστηρή με τον εαυτό της πιστεύω», είπε η παρουσιάστρια, που αποκάλυψε κι έναν ιδιαίτερο όρο που της είχε θέσει ένα κανάλι στο συμβόλαιό της.

Τι είπε χαρακτηριστικά η Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είχε μία ιδιαίτερα έντονη στιγμή με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Πρωινό μας, την Τετάρτη 9/11 (δείτε την εδώ), ωστόσο οι δυο τους είχαν και μία πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί με το υπόλοιπο πάνελ για τα διαζύγια και τον έρωτα στη ζωή τον ανθρώπων.

Ο διάσημος σεφ δήλωσε πως οι γάμοι πλέον δεν διαρκούν πολύ και σε αυτό παίζει ρόλο και το γεγονός πως πλέον οι άνθρωποι γνωρίζονται μέσω μίας οθόνης και όχι από κοντά, ενώ η παρουσιάστρια διαφώνησε μαζί του και εξήγησε αναλυτικά τι πιστεύει εκείνη για την αληθινή αγάπη γενικότερα, αλλά όσον αφορά την ζωή της.

«Παλαιοτέρα γινόντουσαν περισσότερα προξενιά και κρατούσαν…Θέλω να πω ότι εγώ πιστεύω πολύ στην αγάπη και τον έρωτα, που δεν θεωρούμαι πετυχημένη σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να παύω να πιστεύω στο ιδανικό… θέλω έτσι να είναι για τους άλλους γιατί αυτό μου δίνει αισιοδοξία και χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.