«Εάν συνεχίσεις έτσι δεν θα...» - Συγκίνηση στον αέρα της Super Κατερίνα με Καινούργιου και Μικρούτσικο

Η τρυφερή εξομολόγηση της παρουσιάστριας προς την ομάδα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εάν συνεχίσεις έτσι δεν θα...» - Συγκίνηση στον αέρα της Super Κατερίνα με Καινούργιου και Μικρούτσικο

Σε έναν συγκινητικό απολογισμό προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Κατερίνα Καινούργιου -που εμφανίστηκε μαυροφορεμένη- σχετικά με την εκπομπή της και τα λόγια της συγκίνησαν την ομάδα της και συγκεκριμένα τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η συγκίνηση στο σημερινό 10/11 πλατό της Super Κατερίνα

«Η αλήθεια είναι πως αν ήμουν μόνη θα έκανα μηδέν αλλά έχω εσάς που είστε οι καλύτεροι και σας ευχαριστώ παρά πολύ και χάρη σε εσάς…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Πού κοιτάς, Ανδρέα;», ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που είχε γυρισμένη την πλάτη του και συνέχισε: «Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, ότι κάποια στιγμή στη ζωή μου θα ήμασταν στο ίδιο τραπέζι…», είπε με τον παρουσιαστή να λέει: «Εάν συνεχίσεις έτσι δεν θα είμαι ο μόνος σε αυτό το τραπέζι που θα βάλει τα κλάματα».

Τα tweets που έκανε like η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κράζουν Καινούργιου και Μικρούτσικο

Τεράστια έκταση έχει λάβει η συνέντευξη που παραχώρησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κατά την οποία μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στα λάθη που είχε κάνει στο παρελθόν.

Το απόσπασμα αυτό σχολιάστηκε εκτενώς και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού (δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια), ενώ οι δηλώσεις της ίδιας έπειτα σχολιάστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προχωρά σε μερικές αιχμηρές τοποθετήσεις.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν πήρε θέση, ωστόσο το έκανα οι χρήστες του Twitter, με την παρουσιάστρια να κάνει like και retweet πολλά από τα tweets τους, δείχνοντας έτσι την ενόχλησή της για όσα ακούστηκαν για εκείνη.

Τα tweets που έκανε like η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που κράζουν την Super Κατερίνα