«Λόγω του άγχους άρχισα να...» - Συγκλονίζει η Χαρά Παππά με το πρόβλημα υγείας της

«Είναι κάτι που μας έχει ταλαιπωρήσει οικογενειακώς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Λόγω του άγχους άρχισα να...» - Συγκλονίζει η Χαρά Παππά με το πρόβλημα υγείας της

Με μια φωτογραφία πριν από λίγες ημέρες, η Χαρά Παππά αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Το έντονο άγχος και η κατάθλιψη της έχουν προκαλέσει ένα μεγάλο πρόβλημα στο σώμα της.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε πως λόγω αυτών της πέφτουν τα μαλλιά, κάτι που σχολίασε στις κάμερες που την συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο.

Οι δηλώσεις της Χαράς Παππά για το πρόβλημα υγείας της

«Λόγω του άγχους άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου… Είναι κάτι που μας έχει ταλαιπωρήσει οικογενειακώς. Προσπαθώ να μη το σκέφτομαι τόσο για να μη στεναχωριέμαι και τόσο γιατί στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Θέλω να δω πως θα το αντιμετωπίσω. Είναι και ένα καμπανάκι για να δω τι πάει στραβά με το άγχος μου» δήλωσε η Χαρά Παππά. Στο πλευρό της ωστόσο είναι συνεχώς ο σύντροφός της - δείτε τον εδώ.

Συγκλονίζει για την μάχη της με την κατάθλιψη

«Ο λόγος που ασχολήθηκα με την υποκριτική είναι γιατί μου αρέσει να μπαίνω σε ρόλους. Θα μου άρεσε να κάνω μαθήματα υποκριτικής ή σπουδές. Νομίζω ότι είναι το επόμενο βήμα από το μοντελινγκ. Πάλι μπαίνεις σε ρόλους… Το χειρότερό μου ελάττωμα είναι η τελειομανία μου. Μπλοκάρω. Με αγχώνει πάρα πολύ.

Εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο. Έχω μιλήσει και για την κατάθλιψη που έχω περάσει. Στην κατάθλιψη νομίζω με οδήγησε το ότι δεν έλεγα όχι και προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες. Έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το συναίσθημα που έχεις είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου.

Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ, τόσο που να πόναγε το στομάχι μου και να μη μπορώ πλέον να αναπνεύσω από το φαγητό. Με την ψυχοθεραπεία ανέπνευσα. Βρήκα όρεξη για ζωή. Νομίζω ότι την περίοδο που πήγα στο GNTM ήμουν τόσο χάλια που έψαχνα να βρω μια διέξοδο, να πιαστώ από κάπου.

Η αλήθεια είναι ότι με τον Στέφανο συγκατοικήσαμε από την αρχή. Μένουμε στο σπίτι μου», είπε το όμορφο μοντέλο.