«Κάποιες φορές δεν λέτε την αλήθεια για τον καιρό» - "Πάγωσε" η Χριστίνα Σούζη στον αέρα του Πρωινού μας

Η ατάκα της Φαίη Σκορδά την άφησε άφωνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάποιες φορές δεν λέτε την αλήθεια για τον καιρό» -

Άφωνη έμεινε η Χριστίνα Σούζη σήμερα Παρασκευή 11/11 το πρωί μόλις βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή της εκπομπής Πρωινό μας, για να κάνει τις προβλέψεις της για τον καιρό. Μια ατάκα της Φαίης Σκορδά την έκανε να χάσει την μιλιά της.

Τι συνέβη με την Χριστίνα Σούζη στο Πρωινό μας

«Θα μου πείτε την αλήθεια; Είστε σίγουρη; Κάποιες φορές δεν λέτε την αλήθεια για τον καιρό», της είπε η παρουσιάστρια και εκεί δεν ήξερε τι να πει.

«Πάντα καλέ λέω την αλήθεια», σχολίασε έκπληκτη η μετεωρολόγος και τελικά η Φάιη Σκορδά αποκάλυψε πως της έκανε αυτή την ερώτηση για την συνέντευξη που παραχώρησε στο After Dark και θα προβληθεί απόψε.

Εκεί λοιπόν, η Χριστίνα Σούζη εξομολογήθηκε πως έχει πει ψέματα στον σύζυγό της (δείτε τον εδώ) για τον καιρό, επειδή ήθελε να πάνε εκδρομή.

Η εξομολόγηση για την οικογένειά της

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/2 η Χριστίνα Σούζη. Η γνωστή μετεωρολόγος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην μετεωρολογία αλλά και στην οικογένειά της.

«Είμαι γιαγιά, ο εγγονός μου ο Άγγελος, είναι εννέα ετών. Έχω δύο κόρες αλλά καμία δεν ασχολήθηκε με τη μετεωρολογία. Η μία είναι νηπιαγωγός και η άλλη έχει ασχοληθεί με τη μεταναστευτική πολιτική. Βγάζουν και οι δύο καντήλες με τα μαθηματικά.

Έβγαζα περισσότερα χρήματα όταν έκανα ιδιαίτερα στα μαθηματικά, παρά τώρα με τη μετεωρολογία. Αν δεν παρουσίαζα τον καιρό, θα ήθελα να παρουσιάσω μία ταξιδιωτική εκπομπή. Παρατηρώ τα σημάδια της φύσης γιατί μου αρέσει, με ενδιαφέρει να μου πει τι καιρό θα κάνει τον χειμώνα ένας 90χρονος γέροντας που ζει σε ένα χωριό.

Με τον καιρό δεν θα σταματήσω να ασχολούμαι μέχρι να πεθάνω. Ο σύζυγός μου παραπονιέται που λείπω αρκετές ώρες λόγω της δουλειάς. Είναι βιολόγος, ασχολείται με το εμπόριο.

Έχει αλλάξει ο καιρός, τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πιο συχνά. Υπάρχει κλιματική αλλαγή. Δεν γίνεται να έρχονται η μία κακοκαιρία μετά την άλλη, χωρίς να φταίει κάτι. Ο μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέπουν τον καιρό μέχρι μια εβδομάδα νωρίτερα, από και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις Κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου, είναι δύσκολο. Η μόνη φορά που στεναχωρήθηκα πολύ ήταν όταν ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, το έπαιζα ξύπνια και είπα σε κάποιον που παντρευόταν ότι δεν θα βρέξει και έβρεξε. Από τότε έβγαλα μυαλό!

Η ΕΜΥ βγάζει τα ονόματα των κακοκαιριών. Πρώτα ήταν το Αστεροσκοπείο, τώρα τα δίνει η ΕΜΥ. Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ. Το «Ελπίδα» δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι», κατέληξε η Χριστίνα Σούζη, η οποία πριν λίγο καιρό έπεσε θύμα ληστείας.