«Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε...» - Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για την περιπέτεια της υγείας της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε...» - Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη για την περιπέτεια της υγείας της

Η Ανθή Βούλγαρη απουσίαζε για λίγες ημέρες από την εκπομπή της, Κοινωνία Ώρα Mega (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου), ωστόσο επανήλθε και μάλιστα την Παρασκευή 11/11 μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξήγησε πως την έπιασε η μέση της και δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι, όμως δεν έμεινε μόνο στην περιπέτεια της υγείας της, αλλά αναφέρθηκε και στον ρόλο της στην τηλεόραση και τον συνεργάτη της.

Οι δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη για την περιπέτεια της υγείας της

«Εντάξει, περιπέτεια… Πιάστηκε η μέση μου. Όποιος έχει από το παρελθόν προβλήματα, όταν πάει να σηκώσει χαλιά… Ο σύζυγός μου δε με πολυβοήθησε με τα χαλιά γι’ αυτό το έπαθα αυτό αλλά εντάξει, είχε πρόβες, τι να κάνουμε; Δεν πειράζει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την πορεία της εκπομπής “Κοινωνία ώρα Mega”: «Δε μπορώ χωρίς τον Ιορδάνη και δε μπορώ και χωρίς τον κόσμο που μας βλέπει το πρωί. Το πρωινό ξύπνημα δε συνηθίζεται αλλά γίνεται πολύ πιο εύκολο και ευχάριστο όταν ξέρεις ότι θα πας και θα βρεις μια πολύ καλή ομάδα δεμένη, Έναν άψογο συνεργάτη και ξέρεις ότι θα βρεθείς με το κοινό, έχουμε άμεση επαφή με τον κόσμο…

Είναι πολύ ωραία αυτή η σχέση. Δόξα τω Θεώ αν και είναι αρχή πάμε πολύ καλά. Είναι όμορφη χρονιά γιατί έχουμε πολύ ανταγωνισμό. Είναι καινούργια τα σχήματα, οι ομάδες είναι καινούργιες, είναι όλοι εξαιρετικοί συνάδελφοι. Πραγματικά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά»

Τα πρώτα της λόγια στον αέρα του MEGA μετά την επιστροφή της

Στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega, επέστρεψε η Ανθή Βούλγαρη μετά την ταλαιπωρία που έζησε για μια περίπου εβδομάδα με την υγεία της και την έκανε να λείπει από το πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου.

«Ποια έχω δίπλα μου; Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου να ξέρετε, μου έλειψες πάρα πολύ» είπε στην έναρξη της εκπομπής ο συμπαρουσιαστής της.

«Είναι μια καρμική σχέση. Δε μπορώ να ξυπνάω χωρίς τον Χασαπόπουλο. Ευχαριστώ για αυτή την ωραία υποδοχή. Να λείπω πιο συχνά, να δείχνετε πως με αγαπάτε. Θα σας ζητήσω συγγνώμη, θα βγάλω την εκπομπή στο σκαμπό σήμερα, αλλά δείτε, τα πάω πολύ καλύτερα, μπορώ να κινηθώ γύρω γύρω», είπε στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη σχετικά με την υγεία της.