«Λέτε να έχω κάποια στέρηση;» - Άναυδοι στο πλατό του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου

Η ατάκα στον Γρηγόρη Γκουντάρα που δεν περίμενε κανείς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Λέτε να έχω κάποια στέρηση;» - Άναυδοι στο πλατό του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου

Μετά τα "παρατράγουδα" της παρουσιάστριας εξαιτίας της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε την εκπομπή της, Super Κατερίνα, σαν να μη συνέβη τίποτα, μέχρι που έφτασε ώρα της μαγειρικής. Ο σεφ της είχε ετοιμάσει λαχταριστούς κορμούς σοκολάτας, τους οποίους ο Γρηγόρης Σκουντάρας είχε ήδη δοκιμάσει.

Όταν, όμως, δοκίμασε και η ίδια, άρχισε να τρώει ασταμάτηα και εκεί είναι που "πέταξε" μία ατάκα που κανείς δεν μπόρεσε να αφήσει να περάσει ασχολίαστη.

"Σοκ" στο πλατό του ALPHA με την ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου

«Γιατί τρώω τόσα γλυκά; Λέτε να έχω κάποια στέρηση;», είπε και λίγο μετά απάντησε μόνη της: «Όχι εντάξει, είμαι πολύ καλά αλλά δεν καταλαβαίνω!».

Λίγο μετά, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί στον αέρα της εκπομπής της μία απορία και δεν δίστασε να ρωτήσει τον συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, εάν προτιμά να κάνει σεξ ή να τρώει το γλυκό που έφτιαχνε σήμερα ο σεφ της εκπομπής: «Γρηγόρη, τι προτιμάς; Σεξ ή το γλυκό αυτό;».

«Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες»

Το χθεσινό 10/11 κουίζ της Super Κατερίνα σχολίασε η παρουσιάστρια με την Έλενα Πολυκάρπου και αυτό αφορούσε μια πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε πριν από τον γάμο.

«Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!» είπε μάλιστα κάποια στιγμή Κατερίνα Καινούργιου που ντύθηκε σήμερα στα μαύρα με την Έλενα Πολυκάρπου να απαντά: «Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω».

Τότε, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».