Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας - Τι ισχυρίστηκε στην συμπληρωματική του απολογία

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στην υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ενώ τέσσερις νέες κοπέλες καταγγέλλουν τον δημοσιογράφο για αντίστοιχο λόγο.

Ο ίδιος την Παρασκευή 11/11 κλήθηκε να απολογηθεί σχετικά με την μία εκ των δύο περιτπώσεων για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρυσι, καθώς για την άλλη παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Τι αφορούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Τα νέα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, αφορούν στη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα, τις οποίες ο ίδιος αρνήθηκε πως τις δημοσιοποίησε. Μόλις κλείσει, όμως, και αυτός ο φάκελος, η υπόθεση θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, όπου θα αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Οριστικό λουκέτο στο μαγαζί του στην Αλόννησο - Σε ποιον το πουλάει και τι θα γίνει

Στην Αλόννησο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τα revenge porn, έχει αποστασιοποιηθεί από όλους και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα διατηρεί το δικό του μαγαζί στην Αλόννησο, ωστόσο είναι επιβεβαιωμένο κι από τους κατοίκους πως δεν πατούσε άνθρωπος και πως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σημερινής 6/10 Super Κατερίνας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρεί άλλο και να τελειώσει εδώ η συμφωνία του ίδιο με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Έτσι, περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακή ταβέρνα ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού.