Στον Εισαγγελέα η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά - Τι συνέβη

Θεωρείται και επίσημα ύποπτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στον Εισαγγελέα η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά - Τι συνέβη

Πριν από μερικές ημέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στοιχεία που αποδεικνύουν πως η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, είχε "ξεχάσει" να δηλώσει ποσό πολλών εκατομμυρίων.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, κλήθηκε ως ύποπτη στον εισαγγελέα και πιο συγκεκριμένα για εξηγήσεις για μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2012 και μετά. Ωστόσο, "κατηγορείται" για δύο κακουργήματα. Για την υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες που αναφέρθηκε ήδη, αλλά και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Στον Εισαγγελέα η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά

Από το πόρισμα έχει προκύψει πως η ίδια απέκρυπτε κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας. Βέβαια, η κυρία Καρρά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Γιώργος Τράγκας
NDP

Ποιοι αποδέχτηκαν την χρυσή κληρονομία του

Την ώρα που συνεχίζεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, εδώ και μήνες, η χρυσή περιουσία του Γιώργου Τράγκα και η σύζυγός του Μαρία Καρρά βρίσκεται στο κάδρο καθώς έχει δεσμευτεί η περιουσία της και κατηγορείται για αδικήματα όπως ξέπλυμα χρήματος, στο φως της δημοσιότητας ήρθε με ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα ένα μέρος της περιουσίας του.

Ανάμεσα στην ακίνητη περιουσία του μεγάλου δημοσιογράφου, αναφέρονται πλήθος διαμερισμάτων εντός και εκτός Ευρώπης, όπως στο Μονακό, στο Παρίσι, στο Σαν Τροπεζ αλλά και στο Μανχάταν, στο Λας Βέγκας, στο Μπέβερλι Χιλς αλλά και αλλού.