"Σείστηκαν" παρασκήνια και πλατό του J2US - Το διάφανο μπλουζάκι της Δέσποινας Βανδή αναστάτωσε μέχρι και τον Κοκλώνη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση μια εβδομάδα μετά το αγορέ μαλλί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά και να είναι 53 ετών, ωστόσο, είναι λες και δεν έχει περάσει χρόνος από πάνω της. Έχει καλλίγραμμο σώμα (δείτε φωτογραφία της με μαγιό), ενώ πραγματοποιεί εντυπωσιακά looks.

Στο χθεσινό 12/11 λοιπόν J2US (δείτε τα highlights) την είδαμε με καρέ μαλλί μια εβδομάδα μετά το αγορέ και όλοι έπαθαν σοκ με την εμφάνιση της, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US

Η Δέσποινα Βανδή είχε κάνει ένα απίστευτο wet look, με ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, ενώ φορούσε ένα "καυτό" διάφανο μπλουζάκι το οποίο συνδύασε με μαύρο τοπ και μαύρο παντελόνι.

Τα σχόλια για την εμφάνιση της δεν έλειψαν!

Το ξέσπασμα για τις πλαστικές

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα ηλικιακά στερεότυπα αλλά και εκείνα των πλαστικών σε μια γυναίκα. Πολλές φορές έχουμε δει δημοσιογράφους να ρωτάνε επώνυμες γυναίκες αν έχουν κάνει κάτι στο πρόσωπο τους και όχι μόνο.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε δεχθεί μια σπόντα - σύμφωνα πολλούς - από την Σοφία Μουτίδου, σχετικά με το πρόσωπο της και είχε επικρατήσει χαμός.

Υπάρχουν ηλικιακά «πρέπει»; Δηλαδή κανόνες του πώς πρέπει να στέκεσαι, τι να φοράς, πώς να μιλάς, τι να τραγουδάς;

Καταρχάς, να σου πω ότι το θέμα της ηλικίας αφορά για κάποιο λόγο μόνο τις γυναίκες. Γιατί δεν αφορά τους άντρες; Γιατί εμένα με ρωτάνε διαρκώς: «Θα κάνετε κάτι στο πρόσωπό σας;» - «Έχετε κάνει lifting;» Δεν έχω δει κανέναν από σας να ρωτάει έναν άντρα: «Έχετε βάλει μαλλιά ή έχετε κάνει λιποαναρρόφηση;» .

Δέσποινα Βανδή πλαστικές

Εννοείται. Έχεις δίκιο.

Έχω συναδέλφους άντρες που έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα, όμως δεν τους ρωτάνε ποτέ για όλα αυτά. Σαν να πρέπει να απολογηθούμε εμείς οι γυναίκες για το χρόνο που περνάει σε σχέση με το φύλο μας. Η κάθε γυναίκα λοιπόν πρέπει να είναι και να φέρεται όπως αισθάνεται μέσα της. Δεν μπορεί να σκέφτεται την ηλικία της και να λειτουργεί διαφορετικά Εγώ τώρα, ας πούμε, την ώρα που θα ανέβω στη σκηνή δεν σκέφτομαι την ηλικία μου. Έχω άλλα να σκεφτώ. Δεν θα βγω όμως με σορτσάκι.