Τσακώθηκαν στα παρασκήνια του X-factor όμως δεν το έμαθε κανείς - Τι συνέβη μεταξύ Μαρίζας Ρίζου και Χρήστου Μάστορα

Το αποκάλυψε η ίδια για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τσακώθηκαν στα παρασκήνια του X-factor όμως δεν το έμαθε κανείς - Τι συνέβη μεταξύ Μαρίζας Ρίζου και Χρήστου Μάστορα

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε το Σάββατο 12/11 η Μαρίζα Ρίζου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και τον Χρήστο Μάστορα όταν και οι δυο ήταν κριτές στο X-Factor.

Η τραγουδίστρια παραδέχθηκε τον τσακωμό της με τον τραγουδιστή στα παρασκήνια του show που δεν έμαθε κανείς.

Ο τσακωμός Ρίζου - Μάστορα

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;» είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

Στη συνέχεια είπε: «Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου. Τις χειρίστηκα με ευγένεια, θεωρώ. Αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά. Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά». Δείτε την όλο νόημα ανάρτηση της μετά το τέλος του μουσικού σόου.

Από που ξεκίνησε η "κόντρα" Ψινάκη και Ρίζου

Το πρωί της Πέμπτης 30/6 τον Ηλία Ψινάκη στο "Γηροκομείο" του, επισκέφτηκε η Μπέτυ Μαγγίρα, και η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα. Ο γνωστός μάνατζερ, έδωσε μία φοβερά αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του, τον Σάκη Ρουβά με τον οποίο συνεργάστηκαν για χρόνια και πρόσφατα έκανε και μία αποκάλυψη για τότε, αλλά και για τη Μαρίζα Ρίζου, με την οποία είχε έρθει σε κόντρα και είχε κάνει δηλώσεις για εκείνη που συζητήθηκαν.

«Δεν ζούσα ποτέ στις Φιλιππίνες μόνιμα, πηγαινοερχόμουν για διακοπές. Ήταν εκεί ο αδελφός του μπαμπά μου. Η οικογένειά μου στις Φιλιππίνες ήταν πολύ ευκατάστατη. Είχαν το εργοστάσιο ηλεκτρισμού, τηλεοπτικά κανάλια, τράπεζες και στη συνέχεια έχτισαν ουρανοξύστες.

Ο πατέρας μου είχε πάντα χρήματα. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκα. Στα ελληνικά νησιά γνώρισα πολλούς διάσημους από όλο τον κόσμο και κάποιοι από αυτούς όταν έρχονταν στην Ελλάδα τους φιλοξενούσαμε», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ένα βράδυ στην Κέρκυρα έτυχε να γνωρίσω τον Σάκη Ρουβά. Εγώ είχα αποφασίσει να κάνω το κέφι μου γιατί όλοι με πίεζαν να κάνω κάτι συγκεκριμένο. Η συνεργασία με τον Ρουβά κράτησε 17 χρόνια και περάσαμε υπέροχα. Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας, αλλά αν μου ζητούσε να τον μανατζάρω τώρα, δεν θα το έκανα».

Όταν εμφανιζόμασταν με τον Σάκη, έκλειναν οι πόλεις. Όταν τον μύθο δεν τον κρατάς σαν μύθο, όλο αυτό ξεφουσκώνει. Η Μαρινέλλα δεν έχει εξαργυρώσει το μύθο της. Δεν κάνει διαφημίσεις και δεν φωτογραφίζεται συνέχεια. Ήμουν εναντίον του να είμαι σε κριτική επιτροπή, αλλά έτυχε. Πάω γιατί μου κάνει κέφι, δεν πληρώνομαι».

Για τη Μαρίζα Ρίζου, ο Ηλίας Ψινάκης είπε: «Βασικά δεν ήρθαμε σε κόντρα. Η Μαρίζα Ρίζου είναι λίγο “ξινέγκλω” για τα δικά μου γούστα. Δεν είναι του γούστου μου, ούτε εγώ του δικού της γούστου και μου το έδειξε η κακομοίρα από την αρχή. Με το που πήγα μου είπε “δεν θέλω να σας μιλήσω”, στην πρόβα μου το είπε αυτό, όχι στον αέρα. Αυτό είχε ξεκινήσει από πριν. Δεν με γούσταρε η κοπέλα. Και γιατί να με γουστάρει;».