«Με την Κωνσταντίνα μίλησα όταν...» - Η αποκάλυψη της Νάνσυ Παραδεισανού για την κόντρα της Σπυροπούλου με την Πετρογιάννη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με την Κωνσταντίνα μίλησα όταν...» - Η αποκάλυψη της Νάνσυ Παραδεισανού για την κόντρα της Σπυροπούλου με την Πετρογιάννη

Η κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη έχει φτάσει σε άλλο λέβελ, καθώς από τη στιγμή που η δεύτερη άνοιξε το στόμα της και προχώρησε σε επικίνδυνες αποκαλύψεις για την πρώτη, πολλοί είναι εκείνοι που πήραν θέση και στάθηκαν επίσης εναντίον της εγκυμονούσας, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει δημόσια παρακαλώντας να μπει ένα τέλος.

Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε, μάλιστα, την Δευτέρα 14/11 στην κάμερα του Mega Καλημέρα για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ωστόσο προσπάθησε να κρατήσει ουδέτερη στάση.

Η αποκάλυψη της Νάνσυ Παραδεισανού για την κόντρα Σπυροπούλου - Πετρογιάννη

«Δεν έχω μιλήσει ούτε με την Κωνσταντίνα, ούτε με την Φωτεινή. Όταν κάποιος δεν είναι φίλος μου δεν θέλω να ανακατεύομαι. Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησα όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της παρουσιάστριας μετά τον καυγά με την δημοσιογράφο του ΑΝΤ1

Την τελευταία εβδομάδα το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήρθε έντονα στο προσκήνιο, δυστυχώς όχι μόνο για την εγκυμοσύνη της, αλλά για τον δημόσιο καυγά που είχε στο twitter με την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω (δείτε εδώ τα βαριά σχόλια που αντάλλαξαν μεταξύ τους).

Από την στιγμή εκείνη, λοιπόν, που το θέμα άρχισε να παίζεται σε πρωινές - κι όχι μόνο - εκπομπές, η αγαπημένη εγκυμονούσα άκουσε και διάβασε πολλούς άσχημους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της και ύστερα από 5 μέρες, φαίνεται πως ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ένα δελτίο τύπου μέσω του δικηγόρου της στο οποίο μεταφέρει δημόσια την ενόχληση αυτή.

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας X. Μήτσαινας»