«Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας...» - Αδιανόητο ξέσπασμα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χαμός επικρατεί στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς έχει ξεσπάσει μία κόντρα ανάμεσα στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία μιλούν καθημερινά παλιοί και νέοοι συνεργάτες τους, αλλά και άνθρωποι των media γενικότερα.

Το γεγονός αυτό, όμως, έκανε την εγκυμονούσα να αναρτήσει ένα κείμενο γεμάτο οργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ως απάντηση για όσους χρησιμοποιούν τις "ορμόνες" της για να της "επιτεθούν" ή ρίξουν την ευθύνη για την συμπεριφορά της, όπως για παράδειγμα έκανε η Σάσα Σταμάτη.

Η οργισμένη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την κόντρα με την Φωτεινή Πετρογιάννη

«Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άντρες», τόνισε η ίδια μέσα από το προφίλ της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέσπασμα
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Απίστευτη αποκάλυψη του Κωνσταντινίδη για την εγκυμονούσα

Σήμερα 11/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασαν την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον άσχημο τσακωμό τους στο twitter. Την ώρα λοιπόν της συζήτησης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη για την ξανθιά παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί την εποχή που παρουσίαζε εκπομπή στον ALPHA, την περίοδο δηλαδή που γινόντουσαν όλα αυτά τα περιστατικά περί άσχημης συμπεριφοράς απέναντι στους συναδέλφους της. Όπως άλλωστε έχουν αποκαλύψει παλιοί συνεργάτες της.

«Έχω μία αποκάλυψη και θα την πω πολύ γρήγορα. Μου την είπαν εδώ συνάδελφοι τεχνικοί την προηγούμενη εβδομάδα και αφορά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλοι οι τεχνικοί που είναι στις κάμερες φορούν ακουστικά και μιλούν με τον σκηνοθέτη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου νόμιζε επί έναν χρόνο ότι ακούνε μουσική» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με το πάνελ να μένει μην πιστεύει στα αυτιά του.