Σε πελάγη ευτυχίας Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή 14/11 ημέρα για την Χριστίνας Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη καθώς η μια από τις δίδυμες κόρες τους, Φιλίππα (δείτε εδώ τα προσωπάκια τους) έχει την ονομαστική της εορτή.

Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα για την ονομαστική εορτή της κόρης της

Η όμορφη μανούλα πολλές φορές μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές με τις μικρές της για αυτό και δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί και δημόσια στην αδυναμία της φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και έγραψε, “Χρόνια πολλά μωρό μου! Να χαιρόμαστε τη γιορτούλα σου».

Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα για την ονομαστική εορτή της κόρης της 

Η αποκάλυψη της διάσημης Influencer για την εγκυμοσύνη της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και οι δύο κόρες τους έχουν ήδη γίνει διάσημες στα social media, τα οποία και οι δύο χρησιμοποιούν καθημερινά παρουσιάζοντας στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Η πρώτη, λοιπόν, 16 μήνες αφότου γέννησε, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Ελένη", την Τετάρτη 26/10 και μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για το πόσο έχει αλλάξει "ο κόσμος της" από τότε, μαζί και η εμφάνισή της (δείτε εδώ πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης).

Μάλιστα, αναφέρθηκε αναλυτικά για την εξωσωματική στην οποία υποβλήθηκε για να μπορέσει να γίνει μαμά και εξήγησε πως τίποτα δεν ήταν τελικά όσο απλό νόμιζε πως θα είναι: «Και εγώ νόμιζα ότι είναι πολύ εύκολο να μείνεις έγκυος αλλά τελικά δεν ήταν. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες από όλες τις ηλικίες που ταυτίζονταν μαζί μου».