Τζένη Μπότση: Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα κόκκινα και χρυσά στολίδια που στόλισε μαζί με την κόρη της

"Θα το δει ο μπαμπάς και θα τρελαθεί"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
(Jenny Botsi // instagram)
(Jenny Botsi // instagram)

Καθώς πλησιάζουν στα Χριστούγεννα, πολλοί έλληνες celebrities ξεκίνησαν να στολίζουν για τις γιορτές από αρχές Νοέμβρη. Μεταξύ αυτών, η Δούκισσα Νομικού, (Δείτε εδώ το πελώριο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Δούκισσας Νομικού), και η Χριστίνα Κοντοβά (Δείτε εδώ το γεμάτο λαμπιόνια χριστουγεννιάτικο δέντρο της Χριστίνα Κοντοβά που στόλισε με την κόρη της Ada)αλλά και η Τζένη Μπότση.

Το στόλισμα του δέντρου προσδίδει εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι και αν υπάρχουν παιδιά η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη ειδικά αν είναι μικρά. Η κόρη λοιπόν της Τζένης Μπότση, ήθελε πολύ να στολίσουν το δέντρο νωρίς και είπε μάλιστα στη μαμά της ότι θα το έκανε μόνη της. Είχε όμως ακόμα ένα λόγο: να καταπλήξει τον μπαμπά της.

Η ανάρτηση της Τζένης Μπότση

«Μαμά θα το στολίσω μόνη μου το δέντρο μου, μην αγχώνεσαι...Και μετά θα το δει ο μπαμπάς και θα τρελαθεί!!!

Το΄πε και το ΄κανε

( Μα μην αγχώνεσαι)», σχολίασε η ηθοποιός δημοσιεύοντας φωτογραφία της Αλίκης κατά τη διάρκεια του στολισμού.

Η κόρη της Τζένης Μπότση
(JBotsi // instagram)

Οι αναρτήσεις με την κόρη της

Το τελευταίο διάστημα η γνωστή ηθοποιός μοιράζεται όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα με την κόρη της. Η Αλίκη καθώς μεγαλώνει ασχολείται ολοένα και με περισσότερα πράγματα. Για παράδειγμα, της αρέσει το μπαλέτο αλλά και η ιππασία.

Πολλές φορές η Τζένη Μπότση, έχει κάνει αναρτήσεις της μοναχοκόρης της από διάφορες στιγμές, όπως να διασκεδάζουν βάζοντας κρέμες προσώπου, να κάνουν ιππασια κτλ.

Η Τζένη Μπότση με την κόρη της
(Jenny Botsi // instagram)