Εκείνη την κεράτωσε ο σύζυγός της, εκείνον τον χώρισε η σύντροφός του - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Τους απαθανάτισαν να περπατάνε χέρι - χέρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκείνη την κεράτωσε ο σύζυγός της, εκείνον τον χώρισε η σύντροφός του - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Χωρισμένοι πρόσφατα και οι δυο, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προσωπική τους ζωή. Είναι δυο πολύ γνωστά ονόματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον... είναι μαζί και διανύουν ήδη τους πρώτους μήνες σχέσης.

Προσπαθούν να κρατήσουν το ειδύλλιο μακριά από τα media, ωστόσο, όταν πρόκειται για δύο celebrities με τέτοια φήμη, είναι αρκετά δύσκολο να μην μαθευτεί και σχολιαστεί.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Ο λόγος για την Έμιλι Ραταϊκόφσκι η οποία πήρε διαζύγιο από τον Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ, καθώς έμαθε ότι την απατούσε συνεχώς, και τον Πιτ Ντέιβιντσον, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την Κιμ Καρντάσιαν και είχε δεχθεί πολλές απειλές για τη ζωή του από τον Κάνιε Γουέστ.

«Ο Πιτ και η Έμιλι βγαίνουν εδώ και μερικούς μήνες. Είναι στα πρώτα στάδια η σχέση τους, αλλά αρέσει πολύ ο ένας στον άλλο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στην US Weekly.

Όπως αποκάλυψε η ίδια πηγή, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και η έλξη μεταξύ τους φάνηκε από την πρώτη στιγμή. «Ο Πιτ κάνει την Έμιλι να γελάει πολύ και του αρέσει το πόσο έξυπνη είναι», αναφέρει η ίδια πηγή.

Οι πρώτες φήμες για το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, καθώς οι δυο τους εθεάθησαν να περπατούν χέρι-χέρι στους δρόμους του Μπρούκλιν και δεν άργησαν να επιβεβαιωθού

Έμιλι Ραταϊκόφσκι Πιτ Ντειβιντσον

Βέβαια, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δήλωσε πως δεν ψάχνει κάτι σοβαρό και απολαμβάνει τη ζωή της ως single. Τόνισε επίσης, πως θέλει να αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο στον γιο της. Δεν είναι λοιπόν, ξεκάθαρο αν πρόκειται για κάτι σοβαρό με τον Πιτ ή αν είναι απλά ένα εφήμερο φλερτ.

Τι έλεγε για το διαζύγιο της η Έμιλι

Το διάσημο μοντέλο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Harper's Bazaar και εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της σχετικά με το διαζύγιο που πήρε από τον πατέρα των παιδιών της.

«Νιώθω όλα τα συναισθήματα. Nιώθω θυμό, θλίψη, ενθουσιασμό, χαρά. Νιώθω αισιοδοξία. Κάθε μέρα είναι διαφορετική», δήλωσε.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι νιώθω όλα αυτά τα πράγματα, γεγονός που είναι ωραίο, γιατί με κάνει να πιστεύω ότι είμαι καλά. Θα είμαι καλά», συμπλήρωσε.