«Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται...» - Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Είχαν συνεργαστεί για μία σεζόν στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται...» - Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τον Αντώνη Λουδάρο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA και τον ρώτησε μεταξύ άλλων για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συγκεκριμένα, για την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, αλλά και τον ντόρο που σημειώθηκε έπειτα, με αρκετά πρόσωπα της τηλεόρασης να της κάνουν επίθεση.

Ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί με την παρουσιάστρια για ένα χρόνο στην εκπομπή "Σπίτι μου Σπιτάκι μου", ωστόσο, δεν έχει πει άσχημη κουβέντα για την συμπεριφορά της.

Η δήλωση του Αντώνη Λουδάρου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται. Είναι πολύ ωραίο και πολύ ανθρώπινο. Είναι ωραίο να παραδέχεται ότι κάποιους ανθρώπους ντρέπεται να τους συναντήσει. Θα έχει τους λόγους της που το λέει. Καλή λευτεριά να της ευχηθώ, να γεννήσει, να κάνει μια υπέροχη οικογένεια. Αυτό, τέλος», είπε ο Αντώνης Λουδάρος ενώ στην ερώτηση για το πώς ήταν η συνεργασία τους, απάντησε απλώς: «Ήταν μια χαρά».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της Σπυροπούλου μετά τα όσα σημειώθηκαν

Την τελευταία εβδομάδα το όνομα της ξανθιάς παρουσιάστριας ήρθε έντονα στο προσκήνιο, δυστυχώς όχι μόνο για την εγκυμοσύνη της, αλλά για τον δημόσιο καυγά που είχε στο twitter με την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη (δείτε εδώ τα βαριά σχόλια που αντάλλαξαν μεταξύ τους).

Από την στιγμή εκείνη, λοιπόν, που το θέμα άρχισε να παίζεται σε πρωινές - κι όχι μόνο - εκπομπές, η αγαπημένη εγκυμονούσα άκουσε και διάβασε πολλούς άσχημους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της και ύστερα από 5 μέρες, φαίνεται πως ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ένα δελτίο τύπου μέσω του δικηγόρου της στο οποίο μεταφέρει δημόσια την ενόχληση αυτή.

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας X. Μήτσαινας»