Ο χωρισμός της πηγαίνει πολύ - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την ακύρωση του γάμου της

Έλαμπε μέσα στο μαύρο σύνολο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της διανύει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ο χωρισμός της από τον σύντροφό της, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χωρισμός αυτός μάλιστα, έπεσε σαν "βόμβα" στην showbiz, καθώς το μοντέλο είχε ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες του γάμου.

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί» ανέφερε το περιβάλλον της μετά το ξαφνικό τέλος της σχέσης τους (δείτε εδώ).

H πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά το χωρισμό της

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη λοιπόν, βρέθηκε στην επίδειξη Cristina Zafeiriou στο Οδείο Αθηνών στην 31η AXDW και κανείς δεν μπορούσε να πάρει μάτια του από πάνω της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός

Το νέο της σπίτι μετά τέλος της σχέσης της

Την Δευτέρα 7/11 ανακοίνωσε πως μετακομίζει σε νέο σπίτι και αφήνει εκείνο που έμενε με τον αγαπημένο της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια εξήγησε πως βρήκε πράγματι νέο σπίτι, αλλά όχι στην Θεσσαλονίκη και ούτε δίπλα στην φίλη της και δήλωσε πως με αυτόν τον τρόπο κάνει την αρχή για μία νέα ζωή.

«Πήρα ευλογία από τον πνευματικό μου, να έρθω πριν λίγες μέρες να δω ένα σπίτι. Το σπίτι είναι πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου, είναι υπέροχο και μόλις πήρα τα κλειδάκια του. Και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Καινούργιο σπιτάκι, καινούργια ζωή, καινούργια όλα.

Με έχετε κάνει κομμάτια με τα μηνύματά σας. Παιδιά αλήθεια, είναι δάκρυα χαράς, πραγματικά σας το λέω. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο την ίδια χαρά, αλήθεια, απ’ την ψυχή μου, σας ευχαριστώ όλους τόσο μα τόσο πολύ, πάρα πολύ, για όλη τη δύναμη που μου δίνετε», είπε χαρακτηριστικά.