''Χάζεψε'' η καλεσμένη της - Απαστράπτουσα η Ελένη Μενεγάκη με τη μαύρη ολόσωμη φόρμα της

Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Χάζεψε'' η καλεσμένη της - Απαστράπτουσα η Ελένη Μενεγάκη με τη μαύρη ολόσωμη φόρμα της

Η αγάπη και η πολύ καλή σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τις γυναίκες θαυμάστριες της είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστή, αφού η παρουσιάστρια πάντα διατηρεί μια αληθινή επαφή μαζί τους.

Αυτό φάνηκε για άλλη μια φορά την Τρίτη 15/11 μέσα από τα σχόλια θαυμασμού, που αντάλλαξε με την Τένια Μακρή, τη σύμβουλο σχέσεων, που φιλοξενεί στην εκπομπή της ''Ελένη''. Μετά τα πολύ όμορφα λόγια, που είπε μπροστά στην Κάτια Δανδουλάκη, το ίδιο έκανε και με την κυρία Μακρή, σχολιάζοντας η μία τα ρούχα της άλλης.

Τα σχόλια θαυμασμού της Ελένης Μενεγάκη στην Τένια Μακρή

«Απαστράπτουσα σήμερα…»είπε η Τένια Μακρή στην Ελένη με εκείνη να απαντάει: «Και εσύ. Και οι δύο είμαστε! Νομίζω ότι ερχόμαστε από το ίδιο κάλεσμα, δεν ξέρω για τους άλλους εδώ μέσα, αλλά εμείς οι δύο σίγουρα», στην εκπομπή Ελένη του Mega.

Η σπάνια αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για παλιά της συνεργάτιδα

Η Κωνσταντίνα Κομματά είναι μία από τις πιο παλιές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη, η οποία ωστόσο τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Σαμαρά (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης τους).

Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στην "Ελένη" την Τρίτη 15/11 και αυτό έδωσε την αφορμή στην παρουσιάστρια να προχωρήσει σε μία αποκάλυψη για την περίοδο που πέρασαν μαζί πριν από τόσο καιρό.

«Όταν με γνώρισε ο Γιώργος με χαρακτήρισε «εύθραυστη» και λογικό γιατί ζούσα περίοδο προσαρμογής στην Αθήνα…», ανέφερε εκείνη σε ένα σημείο.

«Θα μείνω στο "εύθραυστη". Κι εγώ όταν τη γνώρισα, κάπου εκεί κοντά ήταν, δεν ξέρω αν ήταν μαζί ή λίγο πιο μετά, η εικόνα που μου έδινε ήταν ένα κορίτσι μικρό με πολύ καθαρό πρόσωπο…

Ήταν σαν κρινάκι, τότε ξεκίνησε, το πρόσωπό της μου έβγαζε μία αθωότητα, αλλά και η συνεργασία μαζί της αυτό μου έδειχνε. Ήταν ένα κορίτσι που έλεγα «θα τη βγάλει τώρα εδώ που όλοι είμαστε… τρέχουμε. Ήταν ένα γλυκό κορίτσι. Και εγώ την ίδια εικόνα με τον Γιώργο Σαμαρά είχα», επισήμανε η Ελένη Μενεγάκη.