Καμία σχέση με την ξανθιά φράντζα που είχε - Άλλος άνθρωπος ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά την αλλαγή στα μαλλιά του

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καμία σχέση με την ξανθιά φράντζα που είχε - Άλλος άνθρωπος ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά την αλλαγή στα μαλλιά του

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας την Τρίτη 15/11 και αφού κάθισε στον καναπέ της Φαίης Σκορδά δε μπόρεσε να μη μιλήσει για την αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο σχεδιαστής μόδας, λίγο μετά την περιπέτεια της υγείας του, τώρα είναι στη φάση της εμφύτευσης μαλλιών και αυτό είναι κάτι που δε θέλησε να κρύψει στην δημόσια του εμφάνιση. Ο ίδιος μάλιστα εξήγησε, πως αρχικά έχανε τα μαλλιά του κάτι που απέδωσε και στον κορωνοϊό και εν τέλει τον οδήγησε να πάρει αυτήν τη απόφαση.

Η αποκάλυψη του Βασίλειου Κωστέτσου για την εμφύτευση μαλλιών

«Τις τρεις πρώτες μέρες πρέπει να φοράς ένα κολάρο για να μην πηγαίνει το κεφάλι δεξιά και αριστερά και δημιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα. Οπότε το πρήξιμο αντί να φύγει κατευθείαν κάτω μαζεύτηκε στα μάγουλα και ευτυχώς γιατί δεν πήγε στα μάτια μου. Όλα πήγαν καλά όμως.

Δεν μου αρέσουν όσοι γράφουν κακεντρεχή σχόλια. Εγώ δεν μπαίνω στο προφίλ σου να σε ενοχλήσω, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχοληθείς μαζί μου, χωρίς να με γνωρίζεις και ξαφνικά γράφεις χυδαία σχόλια από κάτω. Εγώ δεν απαντώ, γιατί τα εμμονικά άτομα δεν μπορούν να αλλάξουν την εμμονή τους. Τους μπλοκάρω και τελειώνει εκεί.

Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, πολλές τούφες. Τα μαλλιά μου τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλους και ενώ συζητούσαμε για μαλλιά μου μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών.
Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ, μπορεί να σου καταστρέψει το πρόσωπο. Το άγχος να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα μαλλιά μου. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου σε πολύ μικρό διάστημα.

Την πρώτη φορά που πήγα για μεταμόσχευση έζησα κάτι φρικτό. Πήγα σε έναν πλαστικό και την επόμενη μέρα από τη μεταμόσχευση ξύπνησα με ένα κεφάλι τούμπανο, γεμάτο με πύον επί μια εβδομάδα. Ευτυχώς πήγα στον Ανδρέα Φουστάνο και με βοήθησε», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου μετά την επίθεση που δέχτηκε

Θύμα επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος έπεσε το βράδυ της Πέμπτης 11/8 ο Βασίλειος Κωστέτσος, μαζί με έναν φίλο του, όπως χαρακτηριστικά κατήγγειλε.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας διαγνώσθηκε με ελαφριά διάσειση, ενώ τραυματίστηκε στο χέρι, στη μέση και τον αυχένα ενώ ο φίλος του μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και περιέγραψε όλα όσα βίωσε, ενώ νωρίτερα προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση μετά το συμβάν.

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου» είπε σοκαρισμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος.