«Κάτι πολύ λάθος πήγαινε...» - Η αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της στον 8ο μήνα

«Ξύπνησα πολύ χάλια, το στομάχι μου...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάτι πολύ λάθος πήγαινε...» - Η αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη για την εγκυμοσύνη της στον 8ο μήνα

Μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη έχει η Ιωάννα Τούνη, η οποία σύντομα μπαίνει στον όγδοο μήνα της κύησής της, με την ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ανυπομονούν να αγκαλιάσουν το αγοράκι τους (δείτε εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της).

Η γνωστή influencer σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ήταν απούσα από τα social media.

Ωστόσο, η Ιωάννα επέστρεψε και μέσα από μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε.

Το βίντεο με την Ιωάννα Τούνη με τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης

«Ξέρετε ότι είναι πάνω από 15-16 ώρες χωρίς κανένα story. Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου ξεκάθαρα. Ξύπνησα πολύ χάλια, το στομάχι μου πολύ χάλια. Να ξερνοβολάω, μετά να έχω πολλά νεύρα. Κάτι πολύ λάθος πήγαινε. Τέλος πάντων παιδιά, συνήλθα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη.

Το βίντεο που κάνει μόνη της ένεση για την θρομβοφιλία

Λίγες ημέρες πέρασαν από την ημέρα που η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως μετά από επίσκεψη που είχε με την γυναικολόγο της, έμαθε πως έχει θρομβοφιλία. Λόγω λοιπόν, της παθολογικής αυτής κατάστασης χρειάζεται να κάνει καθημερινά μια ένεση στην κοιλίτσα της.

«Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου», ανακοίνωσε στο Instagram.

Τι πρώτες ενεσούλες τις έκανε στο φαρμακείο με το που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη (δείτε το στολισμένο σπίτι της στην Αθήνα), ενώ μετά από δυο που έκανε υπό την επίβλεψη του φαρμακοποιού έμαθε να την κάνει μόνη της και πλέον τις κάνει στο σπίτι.

Πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από την πρώτη ένεση που έκανε εντελώς μόνη της, θέλοντας να μας δείξει πως γίνεται.

«Σήμερα θα κάνουμε μαζί πρώτη φορά τις ενεσούλες που ξεκινάω να κάνω μόνη μου κάθε ημέρα για το μπεμπίνη που είναι 7μιση σχεδόν μηνών. Είναι μικρή ενεσούλα. Χθες και προχθές την έκαναν με την βοήθεια του φαρμακοποιού», είπε μεταξύ άλλων.