Σε πελάγη ευτυχίας πρώην παίκτης του Survivor - Βάφτισε την κόρη του

Φωτογραφίες από το ευχάριστο γεγονός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε πελάγη ευτυχίας πρώην παίκτης του Survivor - Βάφτισε την κόρη του

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή ημέρα ήταν η Κυριακή 13/11 για έναν πρώην παίκτη του Survivor και την οικογένειά του μιας και βάφτισε την μικρότερη κορούλα του, ενώ μάλιστα το όνομά του ακούγεται έντονα και για το All Star.

Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Μαριάδου και την μικρή τους πραγματοποιήσαν το μυστήριο και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Παναγία Σουμελά στις Αχαρνές.

Φυσικά, δίπλα στο ζευγάρι βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι. Η μικρή πήρε το όνομα “Ελπίδα” και νονός της ήταν ο φίλος του Κώστα Αναγνωστόπουλου, Ευστράτιος Χαλβατζή.

Μάλιστα, στη βάφτιση της κόρης του βρέθηκαν και μερικοί πρώην συμπαίκτες του από το Survivor, όπως η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του Κώστα Παπαδόπουλου

Φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του Κώστα Παπαδόπουλου

Φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης του Κώστα Παπαδόπουλου 2

Η αποκάλυψη που έκανε ο ίδιος για το Survivor 4

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend, όπου μίλησε για το Survivor All Star, την αγωγή της Σοφίας Μαργαρίτη στην Acun Medya, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και ένα περιστατικό βίας όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι.

«Θα κερδίσει ο Άρης φέτος. Όλα τα Survivor τα κερδίζουν ποδοσφαιριστές, με δυσαρεστεί αυτό. Έχω ζήσει τον πειρασμό να επικοινωνήσω με τον έξω κόσμο και να πάρω από έναν τουρίστα τηλέφωνο την οικογένειά μου. Στο δικό μας κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν. Ο Εμμανουήλ είναι μια διαφορετική προσωπικότητα από όλους τους παίκτες. Ο Άρης και η Σοφιάνα γιατί φοβούνται; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», είπε αρχικά.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια για ένα περιστατικό βίας μέσα στο παιχνίδι, εννοώντας τον Σάκη Κατσούλη, καθώς αυτός κέρδισε το έπαθλό: «Έχω ακούσει, διάβασα βγαίνοντας, ότι στο δικό μας Survivor κάποιος χαστούκισε έναν συμπαίκτη του, αλλά δεν τον απέβαλλαν γιατί και οι δύο ήταν φαβορί. Ο ένας το πήρε, αν θυμάμαι καλά. Όταν μάλωσε ο Άρης με τον Τάκη στο συμβούλιο, δεν έδιωξαν τον Άρη. Άλλο δεν είδαμε κι άλλο δεν μας έδειξαν».

Για τη Σοφία Μαργαρίτη: «Δεν θα πάρει τίποτα, δεν θα καταφέρει τίποτα. Το συμβόλαιό μας γράφει πως ότι και αν πάθουμε, ούτε οι συγγενείς μας δεν μπορούν να ζητήσουν χρήματα».