«Η ώρα στην εντατική δεν περνάει» - Η νέα ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη μέσα από το νοσοκομείο

Το κοινό μπερδεύτηκε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η ώρα στην εντατική δεν περνάει» - Η νέα ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη μέσα από το νοσοκομείο

Το απόγευμα της Τρίτης 15/11, έγινε γνωστό πως η υγεία του Ηλία Μαμαλάκη επιδεινώθηκε και έτσι οδηγήθηκε στην εντατική (δείτε εδώ ποια είναι η κατάστασή του). Ωστόσο, νωρίς λίγες ώρες πριν ξημερώσει η Τετάρτη 16/11 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δείχνοντας σε όλους μερικά από τις γλυκές του δημιουργίες, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Βλέποντας αυτά τα μηνύματα, ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει στο κοινό που τον παρακολουθεί πως ακόμα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως τα social media είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να "σκοτώσει" τον χρόνο του.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη μέσα από την εντατική

«Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να' ναι», έγραφαν κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, με τον διάσημο σεφ να απαντά: «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν».

Ηλίας Μαμαλάκης ανάρτηση

Η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή του σεφ

Ο Ηλίας Μαμαλάκης το πρωί της Παρασκευής 15/4 παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα του Happy Day και τη Όλγα Λαφαζάνη. Ο αγαπημένος σεφ, που πρόσφατα μίλησε και για την πρώτη σύζυγό του που έχει φύγει από τη ζωή, αναφέρθηκε στην επέμβαση που έκανε στο στομάχι του και από 132 κιλά έχασε τα 52!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Είχα φτάσει να είμαι 132 κιλά σε μια περίοδο της ζωής μου που ήταν πραγματικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό είναι εξαιρετικά κακό, δηλαδή κινούμουν πολύ δύσκολα και είχα μια βουλιμία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι. Έχασα 52 κιλά και από τότε δεν τα ξαναπήρα».

«Τα πρώτα χρόνια, βέβαια, ο εγκέφαλος πρέπει να πω ότι ήταν εγκέφαλος παχύσαρκου. Δηλαδή έβαζα ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια με κιμά και τυριά, γιατί αυτό ήθελε ο εγκέφαλος του χοντρού, αλλά έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα».

«Έχω περιορίσει πάρα πολύ το κρέας στη ζωή μου χωρίς να έχω φιλοσοφική θεωρία για vegan ή vegeterian» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης. «Το στοιχείο του ριάλιτι και της ίντριγκας είναι πάρα πολύ μεγάλο στο Survivor. Δηλαδή βλέπουμε να τσακώνονται και να ευτελίζονται, εμένα δεν μου πάει σαν τηλεθεατή αυτό το πράγμα».