«Προτίθεται να ασκήσει αγωγή και...» - Η απάντηση του δικηγόρου της Πόπης Μαλλιωτάκη για τα ασφαλιστικά μέτρα της οικογένειας Λαζαρίδη

«Εγώ το εκλαμβάνω ως προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Προτίθεται να ασκήσει αγωγή και...» - Η απάντηση του δικηγόρου της Πόπης Μαλλιωτάκη για τα ασφαλιστικά μέτρα της οικογένειας Λαζαρίδη

Την Τρίτη 15/11 έσκασε σαν "βόμβα" το γεγονός πως η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη βρίσκεται στα δικαστήρια με την Πόπη Μαλλιωτάκη (δείτε εδώ τον γιο της) και την Τετάρτη 15/11 ο δικηγόρος μίλησε στο Mega Καλημέρα και στο κανάλι του MEGA για να δώσει ορισμένες εξηγήσεις για την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, οι συγγενείς του άτυχου άνδρα απειλούν με ασφαλιστικά μέτρα την τραγουδίστρια, διότι θεωρούν πως το νέο της επαγγελματικό βήμα "σπιλώνει" την μνήμη του παιδιού τους.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Πόπης Μαλλιωτάκη για την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη

«Ακούσαμε σε άλλο μέσο ότι η οικογένεια του συγχωρεμένου Μπάμπη Λαζαρίδη προτίθεται να ασκήσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα στην Πόπη Μαλλιωτάκη, γιατί εάν βγάλει τα πνευματικά δικαιώματα της ζωής της σε reality – όπως έχει εκφράσει τη βούλησή της – δήθεν αυτά προσβάλλουν τη μνήμη του Μπάμπη Λαζαρίδη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σαμέλης.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μας έχει επιδοθεί κανένα δικόγραφο και αυτό θα ήταν αδιανόητο, γιατί η κα Μαλλιωτάκη δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι προσβάλει τη μνήμη κάποιου. Εγώ το εκλαμβάνω ως προσπάθεια προληπτικής λογοκρισίας».

Οι αποκαλύψεις της τραγουδίστριας για τις απιστίες του πρώην συντρόφου της

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου μίλησαν το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Πόπη Μαλλιωτάκη κι ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα), με αφορμή την πρόταση που τους έγινε από εταιρία παραγωγής να κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις της σήμερα με την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και για τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Τουλάχιστον από την πλευρά μου το έχω σκεφτεί πάρα πολύ ώριμα. Έχω βάλει τους εγωισμούς στην άκρη και κοιτώ το συμφέρον του παιδιού μου. Να έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του» ανέφερε για την Αγγελική Ηλιάδη.

«Όταν με γνώρισε (σ.σ. ο Μπάμπης Λαζαρίδης), του είπα ότι έχω ένα παιδί από τον πρώτο μου γάμο. Αυτό το αγκάλιασε και δεν το ξεχώρισε ποτέ από τον Βασίλη. Ένας πολύ σοβαρός λόγος που ερωτεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο, ήταν ότι αγαπούσε ό,τι ήταν δικό μου… Δεν συγχώρησα τις απιστίες του. Πάντα έψαχνα το γιατί. Εγώ ήμουν κεράκι αναμμένο απέναντί του. Οι απιστίες δεν συγχωρούνται. Του μιλούσα, επειδή είχαμε το παιδί. Αλλά δεν μέναμε και μαζί.» πρόσθεσε η Πόπη Μαλλιωτάκη.