"Να τα σκεφτόταν πριν..." - Ο εκνευρισμός της Σοφίας Παυλίδου on camera εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη

Τι την ρώτησε η δημοσιογράφος και ενοχλήθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Σοφία Παυλίδου (δείτε την πρώτη ανάρτηση της Παυλίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου) έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό φακό του "Πρωινό μας" στον ΣΚΑΪ, μετά τη δικαστική δικαίωσή της στην αντιδικία με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Η δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την διαμάχη

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη, δικαιωμένη και χαρούμενη με την απόφαση. Ήταν πολύ λυτρωτικό που μετά από 4 χρόνια δικαιώνομαι» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για την αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου είπε: «Δεν ξέρω ποια ήταν η αντίδρασή του και δεν με αφορά» και στη συνέχεια προέτρεψε τη δημοσιογράφο να ρωτήσει τον ηθοποιό για το τι εννοούσε ότι θα υπάρξει δικαίωση στο Εφετείο. Μάλιστα, αρνήθηκε να απαντήσει σε ο,τιδήποτε αφορά στην Αγγελική Δαλιάνη.

«Να σκεφτόταν πριν να πράξει ο κ. Παπαγιάννης» σχολίασε επιπροσθέτως η Σοφία Παυλίδου για την επαγγελματική βλάβη που, όπως είπε, έχει υποστεί ο ηθοποιός.

«Ευτυχώς δεν με πτόησε τίποτα, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη. Ούτε οι μάρτυρές μου πτοήθηκαν γιατί κι αυτοί δέχτηκαν μηνύσεις. Αυτό πρέπει να σκέφτονται και όλα τα θύματα, ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω. Νιώθω ότι δίνω δύναμη στις γυναίκες που είναι σε δικαστική διαδικασία» κατέληξε η Σοφία Παυλίδου στον ΣΚΑΪ.

Το τηλέφωνο της Παυλίδου στο Γκουρούση μετά την δίκη

Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, που ήταν και ο παραγωγός της παράστασης «Πετάει-Πετάει» το 2018, στην οποία συνέβη το περιστατικό μεταξύ των δύο ηθοποιών, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 15/11 στην εκπομπή Super Κατερίνα και ανέφερε ξανά όλα όσα κατέθεσε ο ίδιος στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, ο οποίος εν τέλει και κρίθηκε ένοχος.

«Δόθηκε τόση μεγάλη έκταση σε ένα συμβάν που ήταν τόσο πολύ μικρό» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης στην Super Κατερίνα του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακόπτει και να λέει: «Μικρό ήταν ότι χειροδίκησε και αθωώθηκε; Μιλάς σοβαρά; Κι εσείς ως παραγωγοί δεν το χειριστήκατε πολύ καλά εκείνη την περίοδο. Είχε γίνει κάτι τέτοιο στο θέατρο και βγαίνατε μετά στις εκπομπές και ο ένας στήριζε ή κατηγορούσε τον άλλο;».

«Εγώ απουσίαζα εκείνο το βράδυ απ’ το θέατρο. Με πήρε η Σοφία την άλλη μέρα, μου είπε τι συνέβη και μόνη της μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, να δώσουμε αμοιβαία εξηγήσεις ο ένας στον άλλο, να μου ζητήσει ο Μάνος συγγνώμη και το θέμα είναι λήξαν. Το βράδυ καθίσαμε όλος ο θίασος να συζητήσουμε, η Σοφία δεν ήρθε. Δεν ήταν στο νοσοκομείο, δε μου είπε κάτι τέτοιο».