«Τα παιδιά μου είναι...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Παυλίδου για τη διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη

«Ακόμη και στο δικαστήριο δεν φαινόταν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα παιδιά μου είναι...» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Παυλίδου για τη διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου μίλησε αναλυτικά για την δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη, έπειτα από μήνυση που του έκανε για ξυλοδαρμό το 2018 όταν συμμετείχαν στην ίδια θεατρική παράσταση.

Την Δευτέρα 14/11 το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον ηθοποιό (δείτε την ποινή που του επιβλήθηκε), ενώ η ίδια αθωώθηκε. Ωστόσο, από πλευράς του ο κ. Παπαγιάννης έκανε έφεση (δείτε την απολογία του).

Η εξομολόγηση της Παυλίδου για τη δίκη με τον Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου αρχικά αποκάλυψε πως τα παιδιά της είναι χαρούμενα για την κατάληξη που είχε η δίκη.

«Είχα καταλάβει ότι δεν θα έρθει ποτέ η συγγνώμη. Ακόμη και στο δικαστήριο δεν φαινόταν μετανιωμένος», εξομολογήθηκε στην συνέχεια, μιλώντας για τη στάση του Μάνου Παπαγιάννη.

«Υπήρχαν φορές που φοβήθηκα και έχασα την πίστη μου αλλά όταν αυτό που λες είναι αληθινό, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Αναλυτικά η κατάθεση της στη δίκη

«Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση και αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του. Μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;” Μου είπε “θα σου γ@@@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα.

Ανέβηκε ο Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις;”. Απ’ έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πώς είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γ@μ@σω π@λιοπ@α.

Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”. Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου. Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει συγγνώμη και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”».