Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Παντρεύονται! Πότε θα γίνει ο γάμος;

Κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης: Παντρεύονται! Πότε θα γίνει ο γάμος;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ερωτευμένο ζευγάρι, Ναυσικά Παγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης οι οποίοι ζουν μαζί από τα μέσα του 2020, στο σπίτι του επιχειρηματία στην Γλυφάδα.

Το πρωί της Τετάρτης 16/11 έγινε γνωστό από το "Πρωινό μας", πως το ζευγάρι που πραγματοποίησε πρόσφατα ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι θέλοντας να ξεφύγει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, παντρεύεται στα μέσα του επόμενου χρόνου.

Τι ειπώθηκε ακριβώς για Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Κώστας Πηλαδάκης είχε αγοράσει το δαχτυλίδι από το 2020, όταν ακόμη η Ναυσικά ήταν μέσα στο Survivor.

«Έχουμε πάρα πολύ ευχάριστα νέα. Έχω μάθει πως τέτοια εποχή του χρόνου, θα τη δούμε μάλλον παντρεμένη. Ξέρω ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι έτσι κι αλλιώς ζει μαζί από τα μέσα του 2020. Μένουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα. Και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας είχε αγοράσει το δαχτυλίδι όταν η Ναυσικά ήταν στο Survivor. Οπότε νομίζω πως μέσα στο 2023 θα έχουμε γάμους και χαρές».

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον Κώστα Πηλαδάκη

Είναι γνωστό πως όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν 24 χρονών, παντρεύτηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη, έχοντας μάλιστα για κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γάμος είχε γίνει τον Ιούλιο του 2004 και η όμορφη παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα κεντητό και στενό νυφικό της, που αναδείκνυε τέλεια το μπούστο της. Τα μαλλιά της ήταν διαφορετικά, μιας και ήταν πιο σκούρα ξανθά, τα οποία τότε τα είχε μπούκλες. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά ενώ κρατούσε και μια ανθοδέσμη με πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη δύο γιους, τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο, ωστόσο ο γάμος τελικά δεν κράτησε, παρόλα αυτά όμως διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, με τον Κώστα Πηλαδάκη να βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor 5.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη από το 2004

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη από το 2004

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη