«Δεν θέλω να συζητάω για...» - Η αμήχανη αντίδραση του Θέμη Αδαμαντίδη σε ερώτηση για την Βαρβάρα Κίρκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να συζητάω για...» - Η αμήχανη αντίδραση του Θέμη Αδαμαντίδη σε ερώτηση για την Βαρβάρα Κίρκη

Η σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με την Βαρβάρα Κίρκη έχει περάσει από 40 κύματα το τελευταίο διάστημα, καθώς ύστερα από την δικαστική τους διαμάχη (δείτε εδώ γιατί τον κατηγορούσε) ακολούθησε και ο θάνατος της μητέρας του τραγουδιστή, γεγονός που τον "έριξε" ψυχολογικά (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία), όμως τους έφερε πιο κοντά.

Οι δυο τους, λοιπόν, έχουν αποφασίσει να τα αφήσουν όλα πίσω τους και προχωρούν μπροστά γεμάτοι έρωτα και μάλιστα, ο καλλιτέχνης όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ALPHA και συγκεκριμένα του Happy Day για όσα συνέβησαν μεταξύ τους, απέφυγε να απαντήσει.

Η απάντηση του Θέμη Αδαμαντίδη για την σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη

«Θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τις Κυριακές θα είμαι κι εγώ,» δήλωσε αρχικά για το νυχτερινό σχήμα που ετοιμάζουν στο Notes Live.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχω περάσει οικονομικές δυσκολίες και έχω χάσει χρήματα, γιατί δεν τα αγαπώ. Είναι όμως απαραίτητα. Ποτέ δεν τα υπηρέτησα τα χρήματα, αλλά τα έχω για να με εξυπηρετούν».

Και κατέληξε για την αγαπημένη του: «Δεν θέλω να συζητάω για αυτό το θέμα. Περνάμε καλά κι είναι όλα καλά. Αυτά που έχουν συμβεί είναι παρελθόν».

Το δαχτυλίδι που είχε κάνει δώρο η μητέρα του τραγουδιστή στην καλή του

Η κηδεία της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη έγινε χθες 5/10 το πρωί, με τον τραγουδιστή να είναι φανερά συγκινημένος (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις). Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη.

Η ίδια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Μαρία Βλάχου η οποία μεταξύ άλλων έδειξε το δακτυλίδι που της χάρισε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Θέμης την αγαπούσε πάρα πολύ, θέλω να το ξέρετε αυτό. Πηγαίναμε πολύ συχνά και τη βλέπαμε. Και αυτό το δακτυλίδι είναι δώρο δικό της. Με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή γυναίκα. Ήταν υπόδειγμα μάνας» είπε συγκινημένη η Βαρβάρα Κίρκη.