Για εξετάσεις σε διαγνωστικό κέντρο λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για την υγεία της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Για εξετάσεις σε διαγνωστικό κέντρο λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη - Η αποκάλυψη για την υγεία της

Τις προάλλες κορόιδευε τον συνεργάτη της για την ηλικία του, ωστόσο όσο μεγαλώνει και εκείνη αποκτά περισσότερες φοβίες και ανάμεσα σε αυτές είναι και η κατάσταση της υγείας της. Την Τετάρτη 16/11, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη, πριν βρεθεί στην εκπομπή της, "Ελένη", βρέθηκε σε διαγνωστικό κέντρο και έκανε εξετάσεις.

Το εκμυστηρεύτηκε στους συναδέλφους της στον "αέρα", λοιπόν, και εξήγησε για ποιο λόγο ακριβώς θέλησε να κάνει έναν έλεγχο αυτή τη φορά.

Γιατί έκανε εξετάσεις η Ελένη Μενεγάκη

«Από τη μία η γρίπη σε όλες τις μορφές, από την άλλη η άλλη με τις φωνές και είχα πάει να κάνω μία γενική εξέταση αίματος… για να βλέπουμε κι εμείς τι γίνεται… γιατί εμείς λέμε ότι είμαστε θηρία αλλά ο οργανισμός μας τι λέει… και μου είπε εκεί ο γιατρός που μου πήρε το αίμα ότι γίνεται χαμός φέτος με τις ιώσεις και τον ρωτούσα αυτό με τις φωνές, επειδή έβλεπα τον Κανάκη να παρουσιάζει εκπομπή χωρίς φωνή και είπα "μπράβο του που είναι εκεί και είναι μάχιμος" αλλά το είδα και αλλού…», είπε χαρακτηριστικά.

Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου;

Λίγο καθυστερημένα μπήκε σήμερα 16/11 στο πλατό της εκπομπή της στον ALPHA, Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη, όμως κατάφερε να αντιμετωπίσει το γεγονός με μεγάλο επαγγελματικό, αφού είναι παρουσιάστρια από το 1991 μέχρι και σήμερα.

Αφού λοιπόν, καλησπέρισε τους τηλεθεατές της, προχώρησε προς την κουζίνα για να συναντήσει τον σεφ της, Γιώργο Τσούλη ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπά και δημοσίευσε φωτογραφία του μπέμπη του.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα νόστιμα γιουβαρλάκια του σεφ λέγοντας πως θα φτιάξει τη συνταγή του, παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούσε της μαμάς της.

«Mητέρα συγγνώμη! Τα γεμιστά σου δεν υπάρχουν, τα γιουβαρλάκια σου δεν υπάρχουν αλλά τα γιουβαρλάκια του Τσούλη είναι πιο δυνατά…. Συγγνώμη. Είναι πολύ τιμητικό Γιώργο γιατί σαν τη μαγειρική της μαμάς μου… δεν βάζω κανέναν παραπάνω», είπε η Ελένη.