MEGA: Βγήκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MEGA: Βγήκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Μπορεί η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την κατάσταση της υγείας της να σόκαρε το πλατό του MEGA στην "Ελένη", ο χωρισμός, όμως, που έγινε γνωστός λίγο αργότερα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων. Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία γνώρισε τον σύντροφό της το 2000 και μαζί απέκτησαν δύο κόρες.

Είναι πρώην παρουσιάστρια, αλλά και επιχειρηματίας, είναι 51 και ο καλός της είναι πολύ γνωστός πολίστας. Τα παιδιά τους πλέον 15 και 17 ετών και σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Ποια χώρισε και το αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Ο λόγος για την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία αποκάλυψε: «Γενικά είμαι πάρα πολύ μονή. Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα.

Έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα κάθε μέρα και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές. Είμαστε ξέρεις…».

Πριν από λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει στην Αμερική με τον σύζυγό της για την κόρη της

Μετά την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία βρέθηκε στην Νέα Υόρκη με την κόρη της, και η Αννίτα Ναθαναήλ ταξίδεψε τις προηγούμενες μέρες στην Αμερική, για χάρη των σπουδών της κορούλας της Teresa Humbert, η οποία ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, και η χαρά της μητέρας της δεν κρύβεται.

Η γνωστή επιχειρηματίας και ο σύζυγός της, ταξίδεψαν στις ΗΠΑ για να είναι στο πλευρό του παιδιού τους την πρώτη μέρα των σπουδών της στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια UCLA, με την ίδια να δημοσιεύει μια οικογενειακή φωτογραφία γεμάτη περηφάνια και καμάρι.

Στην Αμερική για χάρη των σπουδών της κόρης της η Αννίτα Ναθαναήλ

Πηγή: Instagram / Αννίτα Ναθαναήλ